Okuldaki arkadaşlarımı sevmiyorum

sear

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Normalde birçok arkadaşım var begenmemezlik yapıyor demeyin arkadaşlarımın mizah anlayışı olsun huyu hareketi olsun hoşuma gitmiyor. Sınıfımda da herkes arkadaşlarım gibi hatta daha kötü başka insanlarla takılmak istedim içlerine girdim paramı kullanıp bir köşeye atan mı dersiniz sürekli olarak satanlar mı dersiniz?.. Okul değiştirmeyi düşündüm babam izin vermiyor.

Merhaba. Normalde birçok arkadaşım var begenmemezlik yapıyor demeyin arkadaşlarımın mizah anlayışı olsun huyu hareketi olsun hoşuma gitmiyor. Sınıfımda da herkes arkadaşlarım gibi hatta daha kötü başka insanlarla takılmak istedim içlerine girdim paramı kullanıp bir köşeye atan mı dersiniz sürekli olarak satanlar mı dersiniz?.. Okul değiştirmeyi düşündüm babam izin vermiyor.
Hayat böyle yapacak bir şey yok kullandırtmayın kendinizi arkadaşlarınız üstünde üstünlük kurmaya çalışın. Yüzlerine gülümseyin sevmek zorunda değilsiniz, doğru düzgün birini bulursunuz illaki.

Merhaba. Normalde birçok arkadaşım var begenmemezlik yapıyor demeyin arkadaşlarımın mizah anlayışı olsun huyu hareketi olsun hoşuma gitmiyor. Sınıfımda da herkes arkadaşlarım gibi hatta daha kötü başka insanlarla takılmak istedim içlerine girdim paramı kullanıp bir köşeye atan mı dersiniz sürekli olarak satanlar mı dersiniz? Okul değiştirmeyi düşündüm babam izin vermiyor.

Anadolu lisesinde misin yoksa özel falan mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçmeli ders zamanlarında, haftasonu kurslarında karma sınıflardan öğrenciler bir araya geldiği için o sırada başka sınıftaki insanlarla arkadaş olabilirsiniz. Ben de ortaokulda aynı sizin gibiydim. Sınıfımdaki arkadaşlarım yaptığım esprilerden, mizahlardan anlamıyorlardı ve ben de sıkılmaya başladım çoğundan. Haftasonu kursları açıldı ve diğer sınıftan çocuklarla arkadaş oldum, o günden beri arkadaşız.

Gerçekten bıktım artık akışına bırakayım diyorum bu konuyu açalı bayağa oluyor ama hayatım halen aynı aksine daha da kötüleşiyor.

Hocam bence halinizden memnun olun.

Belki zamanı değildir. Üstüne gitme.
Sana tavsiye: Hiçbir zaman biri ya da birileri için kişiliğini değiştirme ne isen öyle yaşa.

Seçmeli ders zamanlarında, hafta sonu kurslarında karma sınıflardan öğrenciler bir araya geldiği için o sırada başka sınıftaki insanlarla arkadaş olabilirsiniz. Ben de ortaokulda aynı sizin gibiydim. Sınıfımdaki arkadaşlarım yaptığım esprilerden, mizahlardan anlamıyorlardı ve ben de sıkılmaya başladım çoğundan. Hafta sonu kursları açıldı ve diğer sınıftan çocuklarla arkadaş oldum, o günden beri arkadaşız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı