Okuldaki arkadaşlarımı sevmiyorum

Sen kimseye bağımlı değilsin olma da zaten sırf yalnızım diye samimiyetsiz arkadaşlıklar da kurma sakın kendini kandırırsın sadece. Tavsiyem sakin kalman elbet birisiyle tencere kapak oluyorsun. Asıl irdeleyince elin boş kalıyor.

Evi olmayanlar var maalesef ve ne yapacaklarını düşünüyorlar. 🙁
Biliyorum fakat karantindan beri yalnızım psikolojim alt üst oldu aile ilişkilerim bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum .

Sen kimseye bağımlı değilsin olma da zaten sırf yalnızım diye samimiyetsiz arkadaşlıklar da kurma sakın kendini kandırırsın sadece. Tavsiyem sakin kalman elbet birisiyle tencere kapak oluyorsun. Asıl irdeleyince elin boş kalıyor.
Şu aralar samimiyetsiz olan iliskilerimden kurtulmaya çalışıyorum umarım bu dönemide atlatıcam. İnan bana çok zor bir durum kalabalık içinde yalnızlık...

Şu aralar samimiyetsiz olan iliskilerimden kurtulmaya çalışıyorum umarım bu dönemide atlatıcam. İnan bana çok zor bir durum kalabalık içinde yalnızlık...
Bu durumda olan kız bir arkadaşım vardı, onla zaman geçtikçe yakınlaştık, onun her şeyi oldum o benim her şeyim oldu, birbirimize iyi geliyorduk ama benim saflığım, iyi niyetim, fazla üstüne düşmem yüzünden benden bir zaman sonra sıkılıp yalnız kalmak istediğini söyleyip gitti. Acıma yetime döner koyar ..tüne. Ben onun gibi yalnız değildim halen çok arkadaşım var fakat yardım ettiğin gönlünü rahatlattığın insanın seni kullanıp pislik gibi atması biraz koyuyor elbette. Lütfen sen böyle olma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı