Her yerde işimizi yarıyor ve yaramaya da devam edicek. Okuldaki bilgileri niye bu kadar boş görüyorsunuz anlamıyorum ki.
İşe yaradığını düşünmek için konu açmanıza gerek yok ki. İşe yaradığını düşünüyorsanız, işe yarıyordur. İlk mesajdaki soru üslubunuza bir bakın, hiç de işe yaradığını düşünen kişi tavrı değil o.Ayrıca işe yaradıklarını düşünmek için konuyu açtım.
Daha dögrusu işe yaradığını düşünmek istiyorum.İşe yaradığını düşünmek için konu açmanıza gerek yok ki. İşe yaradığını düşünüyorsanız, işe yarıyordur. İlk mesajdaki soru üslubunuza bir bakın, hiç de işe yaradığını düşünen kişi tavrı değil o.
Neden demesin? Bence de matematik de gördüklerimiz saçma ve sadece sınav olurken bize yardım edecek bilgiler aynı şekilde zorunlu din dersi de böyle.Hem bu soruları sorup hem de ''eğitim sistemi çok kötü ya'' demeyiniz lütfen![]()
Hiçbir işine yaramayacak.Okumuş olan varsa okuldaki bilgiler nerede işe yaradığını söyleyebilir mi örnek matematik, zaten herkesin ofisinde hesap makinesi var ne işimiza yarayacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.