Okuldaki bir kızla nasıl tanışılır?

Evet arkadaşlar tanışabildim sizin tavsiyeleriniz sayesinde çok teşekkür ediyorum. Yemekhanede yanına oturdum tanışabilir miyiz dedim olay burada bitti. Ondan sonra işte ne gibi müzik dinlersin neler yaparsın günlük hayatta işte böyle sohbet devamlığından geldi kekelemedim normal bir insan gibi konuştum. Böyle olaylarda gerçekten gereken tek şey öz güven tekrar çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için. :)

Görev başarılı asker kışlana geri dön.

Evet arkadaşlar tanışabildim sizin tavsiyeleriniz sayesinde çok teşekkür ediyorum. Yemekhanede yanına oturdum tanışabilir miyiz dedim olay burada bitti. Ondan sonra işte ne gibi müzik dinlersin neler yaparsın günlük hayatta işte böyle sohbet devamlığından geldi kekelemedim normal bir insan gibi konuştum. Böyle olaylarda gerçekten gereken tek şey öz güven tekrar çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için. :)

Katılıyorum. Öz güven önemli.

Hocam 1.siniftan beri bu piyasa da olan birinden bir tavsiye aliyorsun şu anda. Buguna kadar rekor sayi da red yemis ve basari orani 0 da kalmis bir erkek olarakdan bugün rekoruma bir sayi daha ekledim benden hoslanan kizi bile ayarlayamadim😁 Oncelikle sahsi onerim boyle kizlardan uzak durman. Yaninda zaten arkadas oldugunuz kizlarla ihtimaliniz daha cok oluyor genel de. Kiz'in eger sevgili ariyorum gibi bir tipi var ise ki genelde bu ozelligi tasiyan disi varliklar iki kisiyle gezme veya erkek cevresi gibi hareket siralari sergiliyor. Sahsen kiza git konus yontemini uygun bulmuyorum bugunde gordumki bu isin farkli bir sirri var. Bence herhangi kantinde veya orada burada laf ataraktan olaya dahil olabilirsin. Kiz kantinde sipariş beklerken "ders bitti hadi" vb. gibi bir yorum atarak ilk taaruzu yapiyoruz. Kizda size katilip bir şey soylerse muhabbet kismina geciyoruz daha sonra da bahcede orada burada kucuk karsilasmalarla devam ederseniz ve alttan alttan mesaji verirseniz nihai hedefe ulasabilirsiniz gibi geliyor. Bu yorumu yazan adamin terli erkek eli disi bir şey tutmadigini unutmayin bol sanslar. Not:3 sene gecmis ayni konudan oturu kafasini kasiyan arkadaslar icin yorum dursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı