Okuldaki Haksızlık!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış falan değil. Kurt resmi altında GökTürkçe Türk yazılmış. Bunda yanlış bir şey göremiyorum. Bunu azarlayacak müdürün de vay haline zoruna gitmiş belliki.
Adam açıkca ideolojisini belirtiyor sence sorun yok mu ? Senin vay haline gerçi senelerce dünyaya kan kusturmuş ideolojiyi savunan insanı avatarında kullanman üzücü...

Size göre değildir ama bana göre öyle. Ben sadece fikrimi belirttim. Lütfen tartışmaya dönmesin bu konu. Saygılar.

Size göre değildir ama bana göre öyle. Ben sadece fikrimi belirttim. Lütfen tartışmaya dönmesin bu konu. Saygılar.

Tartışma yaratmak istemedim kusura bakmayın. Ben özür dilerim.
Adam açıkca ideolojisini belirtiyor sence sorun yok mu ? senin vay haline gerçi senelerce dünyaya kan kusturmuş ideolojiyi savunan insanı avatarında kullanman üzücü...

Zamanının en iyi komutanlarından ve stratejistlerinden kabul edilir. Ben bu yüzden avatarıma koydum. Beni bunla hemen yargılama.
Ben ülkemde üzerimde göktürk sembolü ile dolaşırken ideoloji belirtiyorsam bunu böyle algılayan da sorun ararım.

Bu mantıkla gidersek Türk bayrağı kullanmayı da yasaklayalım o zaman? Görüş belirtiyor amacıyla (!)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım yanlış anladım kusura bakma. Kaptilizm, faşizm üzerine bir şey görsem çok sinirleniyorum amacım sizi kırmak değil.

Altındaki yazıda Türük ya da Türk yazmakta. Diğer konuysa kurt işareti bir siyasi parti işareti olduğu için uyarması gayet normal bir durum.

Uyarması gayet normal, okul bunların yeri değil. Gerçekten istiyorsan, mitingler, sokaklar senindir.

"Türk ve Türkçülük aleyhinde bulunanları ezeceğiz!" - Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım. Vatanımın her bir parçasında giyebilirim, giyebilmeliyim ve giyeceğim de bu ve bu tarz kıyafetleri. Okul bunun yeri değil vs. dediğiniz şeyler siyasi düşünceler içindir. Milliyetçilik her Türk gencinin asil kanında olması gereken bir kavramdır. Düşüncesini benimsemediği oluşumları sözde siyasi oluşum diye bastırmaya çalışan herkes için Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözü yukarıdadır.

Son düzenleme:
Türk kelimesinden hoşlanmadığım yok bu bir. İkincisi okuldaki herkes Türk olmayabilir ve bu durumdan rahatsız olabilecek insanlar da olabilir. Üçüncüsü ise okul idaresi her öğrencinin güvenliğini ve emniyetini sağlamak zorundadır üstünüzdeki etnik bir semboldür kavga çıkabilir. Herkesin sizin gibi düşünmeyeceği için bu sizi ide karşıt görüşlülere karşı hedef yapar. Olası olaylarda okul sorumluluk almak istemez ve eğitime siyaseti bulaştırmaz. Dolayısıyla bunu yapabileceğiniz bir çok yer var meydanlar, aynı fikirde olduğunuz insanların kuruluşları vs. okul bu işin yapılacağı son yerdir. Adımdan da anlayacağın üzere adım Mete Han önemli Türklerden ben rahatsız değilim bu durumdan fakat bu başkalarının olmayacağı anlamına gelmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…