YoldaşSovyet
Femtopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- ASUS ROG STRİX RTX 4090
CORSAİR VENGEANCE RAM 64GB
SAMSUNG EVO 870 2TB SSD
İNTEL İ9 13900K 13. NESİL
CORSAİR 1200W 80+ GOLD
CORSAİR 5000D
ASUS ROG STRİX Z690-A
- Meslek
- Harita Tapu Kadastro ve Sondaj
Merhaba dostlar, mutlu noeller. 10. sınıfta yaşadığım zorlu bir süreç sonucunda sınıf kaptanlığımı kaybettim. İki kızın beni iftira atması ve bu olayın sınıfa yayılmasıyla birlikte birçok arkadaşımın desteğini kaybettim. Ancak, bu durumu lehime çevirmek adına stratejiler geliştirdim. Öncelikle, Arap lakaplı bir çocukla aram iyi olmasına rağmen, muhalefetin etkisiyle bu ilişki bozuldu. Muhalefeti destekleyen 5 hoca ve 2 öğrenciyle karşı karşıya geldim. Bir kız, ilişkimi bozmak için çeşitli taktikler kullandı ve hatta bir erkeği bana tehditler savurması için kışkırttı. Ancak, akıllıca davranarak bu durumu lehime çevirmeyi başardım. Muhalefetin bir parçası olan bir kız, bana yönelik iftiralarda bulunarak saldırılar düzenledi. Ancak, bu durumu dostlarıma ve öğretmenlere anlatarak başarılı bir şekilde savundum. Hatta, muhalefetin içinden bir kıza yönelik yapılan saldırıları ifşa ettim. Şu an, sınıf kaptanlığını geri almak için okul içindeki aktivitelere katılıyorum ve öğretmenler arasındaki muhalefeti ayrıştırmak için çaba sarf ediyorum. Ayrıca, eski okul müdürleriyle yapacağım bir röportajda, sınıf kaptanlığı talebimi dile getirerek bu konudaki taleplerimi açıklayacağım. Sizce, bu süreci daha etkili yönetmek adına başka stratejiler önerir misiniz?