Okuldan atıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciddi misiniz hocam, arkadaş bu konu hakkında troll yapıyorsa harbi boş insandır

Merhaba yeni mağdur 237. Troll konuya hoşgeldin. Enjoy your visit.
Hocam bende kanıyorum artık ya gerçekten böyle zorbalığa uğrayan çocuk görünce dayanamıyorum hikaye mi değil mi anlayamadan yazıyorum işte

Hangi konular? Önceki konularında koleje başladığından bahsetmiş.

Burada okuldan uzaklaştırma aldığım kağıdı isimler yazdığı yeri karlayarak atsam sıkıntı olur mu imzalar gözükse? da/de/ki ayrı yazmadığım için ceza yemiştim 1 saat o yüzden yazamıyordum. Neden troll konu açayım? Böyler sorunlar olmasaydı bir forumd aiçimde dökmezdim.

@491824 bana ne olursa olsun şapşal ve aptal diyemezsin. Ben senin askerlik arkadaşın değilim.

Hayır neden troll olsun ki olması zor olan ne var burada?

Ciddi misiniz hocam, arkadaş bu konu hakkında troll yapıyorsa harbi boş insandır
Şu konunun içeriğine bakın, arkadaşının kafasına sandalye vurmuş sadece morarmış, yaklaşık 3 konu açtı arkadaşlarım benimle alay ediyor diye. Her konusunda bunları şikayet etmek yerine susuyor. Daha sonra okuldan atılıyor, saniyesinde savcılık ifadeye çağırıyor.

Resmen komedi filmi çekmiş.

Hocam affeedersiniz çok güldüm.

Neden bana hakaret ediyorsunuz ki lastik falan?

Harbiden garip gerçi kürdandan kolları varsa ve sandalye plastikse belki ama harbiden iyi senaryo.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…