Okuldan atıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır neden troll olsun ki olması zor olan ne var burada?
Olması zor olan her şey var.

Önceki konularını okursanız bu arkadaşın yaşadıklarını gündelik hayatında başka birisi yaşasa ve bu kadar sessiz kalsa aptal yerine koyar ben de dalga geçerim. Baksanıza arkadaşları çocuğu linç ediyor, çocuk hala susmaya devam ediyor. Daha sonra arkadaşının kafasına sandalye geçiriyor, arkadaşının kafası yalnızca morarıyor.

Daha sonra müdür "rehberlik odasına" çağırıyor. Kızlar bir anda bu arkadaşın tarafını tutmaya başlıyor. Arkadaş okuldan atılıyor ve saniyesinde savcılığa ifade vermeye çağrılıyor. Gerçekten komedi filmi gibi olay.
 

Hiçbir isim vermeden atabilirsiniz ve detaysız örneğin: Opkul ismi, öğretmen ismi, arkdaşlırınızın ismi.
 
Arkadaş kardan adam değilse aşağısı kurtarmaz böyle bir durumda. Cidden hala troll değil diyenler var onlara müstaak hocam.

Sonradan fark ettim sandalye nedir ya kafası nasıl yarılmaz çocuğun.
 
Arkadaş kardan adam değilse aşağısı kurtarmaz böyle bir durumda. Cidden hala troll değil diyenler var onlara müstaak hocam.
Allah akıl fikir ihsan eylesin, herkese mercimek kadar da olsa beyin versin inşallah. Kullanmasını bilen 1 gramı da kullanır.
 
@491824 @KERKÜK ZİNDANI @554130 Neden troll konu için bu kadar uzun bir yazı yazayım giderim oyun oynarım. İnsanları toxiclemek yapmadığım ve sevmediğim bir şeydir.
Arkadaşım, anlattığın olayların birbiri ile bağlantısı yok diyorum ben sana. Anlattığın olayları yaşayan bir insanın sessiz kalıp, bir de üstüne okuldan atılıp savcılığa çağrılması gerçek hayatta yaşanamayacak bir olay.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…