Ben süblimleştim.Hocam affeedersiniz çok güldüm.
Ben süblimleştim.Hocam affeedersiniz çok güldüm.
Olması zor olan her şey var.Hayır neden troll olsun ki olması zor olan ne var burada?
Arkadaş sen nasıl bir trollsun bari troll adamsın akıllı troll ol, aksine sana yapanlara ithafen yazmıştım, harbiden iş ciddi forum sıkıntılı günler geçiriyor.Neden bana hakaret ediyorsunuz ki lastik falan?
Arkadaş kardan adam değilse aşağısı kurtarmaz böyle bir durumda. Cidden hala troll değil diyenler var onlara müstaak hocam.Harbiden garip gerçi kürdandan kolları varsa ve sandalye plastikse belki ama harbiden iyi senaryo.
Burada okuldan uzaklaştırma aldığım kağıdı isimler yazdığı yeri karlayarak atsam sıkıntı olur mu imzalar gözükse? da/de/ki ayrı yazmadığım için ceza yemiştim 1 saat o yüzden yazamıyordum. Neden troll konu açayım? Böyler sorunlar olmasaydı bir forumd aiçimde dökmezdim.
@491824 bana ne olursa olsun şapşal ve aptal diyemezsin. Ben senin askerlik arkadaşın değilim.
Eki Görüntüle 1597350Eki Görüntüle 1597351
Arkadaş kardan adam değilse aşağısı kurtarmaz böyle bir durumda. Cidden hala troll değil diyenler var onlara müstaak hocam.
Allah akıl fikir ihsan eylesin, herkese mercimek kadar da olsa beyin versin inşallah. Kullanmasını bilen 1 gramı da kullanır.Arkadaş kardan adam değilse aşağısı kurtarmaz böyle bir durumda. Cidden hala troll değil diyenler var onlara müstaak hocam.
Ya çocuğun kafası sert metalden üretilmiş ve spacex tarafından tasarlanmış ya da dediğiniz gibi kardan adamArkadaş kardan adam değilse aşağısı kurtarmaz böyle bir durumda. Cidden hala troll değil diyenler var onlara müstaak hocam.
Arkadaşım, anlattığın olayların birbiri ile bağlantısı yok diyorum ben sana. Anlattığın olayları yaşayan bir insanın sessiz kalıp, bir de üstüne okuldan atılıp savcılığa çağrılması gerçek hayatta yaşanamayacak bir olay.@491824 @KERKÜK ZİNDANI @554130 Neden troll konu için bu kadar uzun bir yazı yazayım giderim oyun oynarım. İnsanları toxiclemek yapmadığım ve sevmediğim bir şeydir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.