Türkiye'de bloglarda bile adalet yok. Nerede adalet arayacağız biz? Öteki tarafta mı?Hala profilinde bu konuya baktığı gözüküyor, sanırım ceza falan yemedi. Şu insanlar yüzünden forumdan soğudum yemin ederim, ne zaman ceza alacak bunlar?
Türkiye'de bloglarda bile adalet yok. Nerede adalet arayacağız biz? Öteki tarafta mı?Hala profilinde bu konuya baktığı gözüküyor, sanırım ceza falan yemedi. Şu insanlar yüzünden forumdan soğudum yemin ederim, ne zaman ceza alacak bunlar?
Orası apayrı bir konu sebebi zaten. Geçen gün adamın sorduğu sorunun neredeyse aynısını sordum aynı konu altında. Bana kendi konunuzu açın diye uyarı kesip zaten halihazırda aynı konuyu sorduğum konuma yolladılar. Samuray jack gibi hissettirdi adamlar beni.Ve şu rezilliğe bakın! Ufacık noktalama hatalarına veya Recep Baltaş'ın anlattığı bilgilerden farklı bir şey yazınca uyarı alıyoruz. Ama bu arkadaş trol konu açıp gram uyarı almıyor!
Bende de yazıyor. İnşallah hesabını ömür boyu kapatma cezası falan yemiştir.
Benim daha önceden yaptığım raporlamalar şansıma çözüme kavuşmuştu ve raporladığım kişiler ceza almıştı. Bu arkadaşı da raporladım, umuyorum ki bu arkadaş da ceza alacaktır.Türkiye'de bloglarda bile adalet yok. Nerede adalet arayacağız biz? Öteki tarafta mı?
Bu da saçma. Mesela ben bir konu açıyorum, adam konuyu saptırıp kendi telefonuna getiriyor mesela. E ben yardım istedim o istiyor. Ben rapora basıyorum reddedildi diyor. Saçma işte.Orası apayrı bir konu sebebi zaten. Geçen gün adamın sorduğu sorunun neredeyse aynısını sordum aynı konu altında. Bana kendi konunuzu açın diye uyarı kesip zaten halihazırda aynı konuyu sorduğum konuma yolladılar. Samuray jack gibi hissettirdi adamlar beni.
Raporlamayan kalmadı sanırsam. İnşallah hesabı sonsuza kadar kapanır. Hatta bence bu arkadaşı sosyalden attırmak için oy verme konusu açalım.Benim daha önceden yaptığım raporlamalar şansıma çözüme kavuşmuştu ve raporladığım kişiler ceza almıştı. Bu arkadaşı da raporladım, umuyorum ki bu arkadaş da ceza alacaktır.
Okul tarafından verilen karar yerinde bir karar olmuş.çocuk üzerime atladı ben de çocuğa üzerimden ittim yerde oturur pozisyondaydı. Çocuğun kafasına sandalye ile vurdum. Çocuğun kafası şişmişti.
Ben aslında öyle bir şey düşündüm, acaba bu arkadaşla ilgili konu açsam mı diye ikilemde kaldım fakat vazgeçtim. Bu boş insan için ceza falan yemek istemiyorum.Bu da saçma. Mesela ben bir konu açıyorum, adam konuyu saptırıp kendi telefonuna getiriyor mesela. E ben yardım istedim o istiyor. Ben rapora basıyorum reddedildi diyor. Saçma işte.
Raporlamayan kalmadı sanırsam. İnşallah hesabı sonsuza kadar kapanır. Hatta bence bu arkadaşı sosyalden attırmak için oy verme konusu açalım.
Hocam konu troll...Okul tarafından verilen karar yerinde bir karar olmuş.
Hocam öyle bi okul artık yok.Okul tarafından verilen karar yerinde bir karar olmuş.
Bence böyle bir konu açmaktan ceza yemeyiz. Sonuçta haklı bir konu olur. "Technopat Sosyal'de troll konular için ayrı bölüm açılsın veya yasaklansın" diye bir oylama süper olurdu.Ben aslında öyle bir şey düşündüm, acaba bu arkadaşla ilgili konu açsam mı diye ikilemde kaldım fakat vazgeçtim. Bu boş insan için ceza falan yemek istemiyorum.
Hiç yoktu kiHocam öyle bi okul artık yok.
Hocam ceza yemiş olabilir. Ceza yese bile konuya bakıyor olarak gözüküyor. Aktif oluyorlar yani.Hala profilinde bu konuya baktığı gözüküyor, sanırım ceza falan yemedi. Şu insanlar yüzünden forumdan soğudum yemin ederim, ne zaman ceza alacak bunlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.