Okuldan atıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Troll konu hocam.
Umarım arkadaş OKB gibi lanet bir hastalığa sahip değildir ve tüm bu olaylar yalandır.

Ben de troll olmasını isterim açıkçası, kimsenin zorbalığa uğramasına dayanamıyorum.

Hocam madem troll değil o zaman çocuğun kafası'nın yarılmak yerine neden sadece morardığını açıklayın lütfen
Yahu onu geçin, bu Ceyhun denilen arkadaş hiç mi polise gitmedi? Hiç mi üst kurumlara başvurmadılar? Ailesi aşiret mi de karşı tarafa gram bir şey yapamıyorlar?

Bu adama hoca bile demeye dilim yetmiyor. Bu adam bana bu konuyla ne öğretiyor şuan? Her haltı yaşayıp eğitim hayatımı bitirip yine de evde oyun oynamamı mı?
Yok ben de şakasına yazdım zaten hocam, böyle bir insana arkadaş ile demem, forum saygı çerçeveleri içerisinde konuşabilmek için böyle yapıyorum maalesef.

Ceyhun arkadaşımız bu kadar olaya rağmen oyun oynuyorsa minumum sistemi bu bence.
oyuncular-icin-ozel-olarak-hazirlanan-ve-gun-boyu-icinden-cikmak-istemeyeceginiz-yatak-odasi-t...jpg

Bu konuyu da görürlerse yine hakaret makaret ayağına cezayı biz yiyeceğiz zaten hocam. Umarım eleştiri yaptığımızın farkındalardır.
İsterlerse banlasınlar bile. Gerçek yüzlerini her yere yayarım. Her aldığım cezanın sebebinin ekran fotosu var bende.

Soruma cevap gelmedi tekrar soruyorum çocuğun kafası neden yarılmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı