Okuldan atılınca ne olur?

Açıktan okuyup çalışabilirsin. Hem para kazanırsın hem okul okursun
Çok berbat bir tavsiye. Kişisel gelişim açısından lise iyi bir yer. Üstelik 22-23 yaşından sonra istemesen de çalışacaksın. Az bir para için bu kadar erken eğitim hayatını sonlandırmak gereksiz. Lisenin amacı sadece yazılılar değil.

Bugün okuldan atıldım. Osmaniye gibi berbat bir ilde eğitim görüyordum. Öbür sene sınıf tekrarına gireceğim ve alfa kuşaklarının içine düşeceğim. Alfa kuşakları daha zorba. 9. sınıfım, ne yapmam gerek?

Geçmiş olsun eğer adın duyulmuşsa hiçbir okul almayadabilir.
Yine de nakil almayı deneyin.

Çok berbat bir tavsiye. Kişisel gelişim açısından lise iyi bir yer. Üstelik 22-23 yaşından sonra istemesen de çalışacaksın. Az bir para için bu kadar erken eğitim hayatını sonlandırmak gereksiz. Lisenin amacı sadece yazılılar değil.

Kim liseye bakıyor? Günümüzde üniversite sınavına girmek için okulu açığa aldırıp çalışıyorlar dostum ne anlatıyosun sen

Şu devirde üniversiteye bakarlar kim ne yapacak senin Anadolu değil de düz lise mezunu olduğunu

Haklı. Lise de her ne kadar saçma tipler bulunsa da kendi benliğinizi keşfedip sorgulamanız için iyi bir zaman aralığıdır. 4 sene. Az bir zaman değil.

Kim liseye bakıyor? Günümüzde üniversite sınavına girmek için okulu açığa aldırıp çalışıyorlar dostum ne anlatıyosun sen
9.sınıf birisine bu tavsiye çok komik. YKS'ye uçuk bir zaman varken şu tavsiye çok mantıksız. Lisede sosyalleşiyorsun insanlarla konuşuyorsun arkadaşların çevren oluyor. Hayatsız gibi işten eve gidip evden işe kafayı yemek isteyen buyursun. Bir de ailesiyle anlaşamıyorsa tam bir felaket.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı