Okuldan atılma sicile işler mi?

Anladım hocam cevabını vermişsiniz ama arkadaş öyle değil ve olmak zorunda da değil. Herkesi kendinizmiş gibi göremezsiniz.
Öyle olmak zorunda diyen kimse olmadı zaten. Bir yerlerden bir şeyler çıkarmayın. Suçu olmayan bir insan bu kadar korkmaz, kendini açıklar.

Ee?

Anladım hocam cevabını vermişsiniz ama arkadaş öyle değil ve olmak zorunda da değil. Herkesi kendinizmiş gibi göremezsiniz.

Hocam siz adamın dediğini anlamadınız ki. Adam herkesin kendisi gibi olmasından vs. bahsetmedi, bahsettiği şey bu tarz şeylerden korkuyorsa o arkadaşlarıyla dolaşmaması gerektiği.

Öyle olmak zorunda diyen kimse olmadı zaten. Bir yerlerden bir şeyler çıkarmayın. Suçu olmayan bir insan bu kadar korkmaz, kendini açıklar.
Öyle olmak zorundaymış dediler demedim, öyle davranıyorsunuz. Ayrıca psikolog musunuz hocam nereden biliyorsunuz?

Hocam siz adamın dediğini anlamadınız ki. Adam herkesin kendisi gibi olmasından vs. bahsetmedi, bahsettiği şey bu tarz şeylerden korkuyorsa o arkadaşlarıyla dolaşmaması gerektiği.
E tamam hocam konumuz şu an bu değil ve arkadaş bundan sonra onlarla dolaşmaya devam edeceğim dememiş.
Hocam okuldan atılırsa suç işlemediğini nasıl kanıtlayacak pekii?
O yüzden hakkını savunmasını istiyorum çocuğun. Çocuk sadece o arkadaşlarıyla dolaşmış bir şey yapmamış.
Psikolog değilim, mesaja verilecek cevaplar belli.
Anladım hocam iyi günler, arkadaşa kısaca cevap verecek olursam kanka hakkını savun suçsuz isen. Baktığım kadarıyla da suçsuzsun. Hakkını savun yoksa üniversitede sıkıntı yaşarsın.

Hocam bu arkadaş suçlu sizde öyle her ben yapmadım diyene inanmayınız adam forumu bile karıştırdı, karşı tarafın kanıtları varmış onlarla olduğuna dair, bu kişi okuldan atılmayı bırakın hapis cezası alacaktır, konu çözüm yazılarak kilitlenebilir .

Muhtemel blöf yapıyordur. Uzaklaştırma falan değil de bir devlet kurumundan atılmak polislikte sıkıntı yaratabilir. Tam net bilgi sahibi değilim ve ayrıca kendin yapmadığın bir olaya neden imza atıyorsun onu anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı