Okuldan atılma sicile işler mi?

Hocam bu arkadaş suçlu sizde öyle her ben yapmadım diyene inanmayınız adam forumu bile karıştırdı, karşı tarafın kanıtları varmış onlarla olduğuna dair, bu kişi okuldan atılmayı bırakın hapis cezası alacaktır, konu çözüm yazılarak kilitlenebilir .
Abarttınız hocam ha. Ben yapmadığını varsayıyorum. Eğer arkadaş küfür etmediyse suçsuz. Sadece onlarla gezdiği için bu kadar şey olmaz.

Öyle olmak zorunda diyen kimse olmadı zaten. Bir yerlerden bir şeyler çıkarmayın. Suçu olmayan bir insan bu kadar korkmaz, kendini açıklar.

Maalesef okul burası hocam. Genellikle olaya objektif değil öznel bakarlar. Zamanında hatırlıyorum da illüzyon yaptığım için tutanak yemiştim. Ve bunu müdür anlatamadım hatta hocaya da "hocam size de yapayım vallahi kumar oynamıyorum" dedim o ise kartlarımı çöpe atıp "yapa yapa bunlarlamı yapacaksın" demişti. Okul bitişi son gün ise hocaya numara yapıp özür diletmiştim :D

Kısacası çok ön yargılılar. Bu küfür olayları ile neredeyse her hafta uğraşıyorlar bu yüzden direkt cezayı yapıştırıp geçiyorlardır.

Hocam bu arkadaş suçlu sizde öyle her ben yapmadım diyene inanmayınız adam forumu bile karıştırdı, karşı tarafın kanıtları varmış onlarla olduğuna dair, bu kişi okuldan atılmayı bırakın hapis cezası alacaktır, konu çözüm yazılarak kilitlenebilir.

Bizim inanıp inanmamamız onun disipline gitmemesini etkileyemez ki. Yalan söylemek için bir gerekçesi yok. Kimliği gözükmüyor, okuldaki bir yetkili değiliz, tanık olarak sayılmıyoruz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı