Okuldan bıktım usandım

Başarının gelmesi için.
1-geceni gündüzüne katacaksın.
2-sabahları herkesten önce kalkıp ders çalışacaksın.
3-çalışmaktan usanmak.
4-az eğlence az arkadaşlık.
5-sonra meyvesi tatlı.

Buna robotlaşmak diyorum.
Böyle olunca ileride daha çok sıkıntı çekersin hem ders çalışıp hem de eğlenebilirsin gerçi bu ülkede bile eğlenmek pahali oldu sabahtan akşama kadar geceleri gündüze katmana gerek yok planli çalışma ile günde 3 4 çalışırsan düzenli olarak o geceyi gündüze katmakdan daha faydali olur.

Burada yine söylemiştim zamanında yine söyleyim. Keşke lise yıllarıma gidebilsem. Bence boş boş 2 tane üniversite okudum pişman değilim ama o zamana şimdiki kafamla gidip sağlam temel atıp bilgisayar mühendisliği okumak isterdim. Şu an size zor geliyor ama birşeylerin kıymetini iş işten geçtikten sonra anlıyoruz. Mümkünse sevmeye çalışın zor evet ama. Hayata 1 kere geliyorsunuz 1 kere sağlam çalışın ve ömrünüz boyunca o 1 kerenin faydasını görün.

Sınıfımız 41 kişilik mevcudu var ve bu kadar insandan taş çatlasın 10'u ders dinliyor, geri kalanlar yatış...

Bu yatıp uyuyanlar arasında bende varım hocaları dinleyip anlamıyorum eve gelip video izleyerek bin kat daha iyi anlıyorum.

Özetle okula gidip 10-11 saatimiz heba oluyor.

1 ogretmen var biz de (TR) konuyu geriden geliyor, meb kitabi isliyor. Deneme sonucu kotu olunca da azar isitmek

Bu arada mebin TR kitaplari peki, cocuklar icin hikaye kitabi resmen.

Başarılı olanlara bir bak istersen.

Sınıfın %99 u ergen cinsellik mevzuları dönüyor yok şu bunla sevgili boş boş dedikodular uyuyorum zaman geçsin diye gürültüden bir süre sonra uyanıyorum yada sıralar kütük gibi zaten ağrı giriyor bir süre sonra dolmuş var orası da aynı..

Vallaha okul sistemi 100 yıldır bir değişikliğe uğramadı, gene tahta sıralara oturmaya geliyoruz, 40 insana 1 insan ders anlatmaya çalışıyor ve eğer o 1 insan da öğretmenlik yetisi yoksa (kaldı ki günümüzün öğretmenlerinin çoğu böyle) öğrencilerinde okumaya hevesi kalmıyor ve sistem de aşırı baskıcı olduğu için iyice anlamsızlaşıyor.

1 ogretmen var biz de (TR) konuyu geriden geliyor, MEB kitabi isliyor. Deneme sonucu kotu olunca da azar isitmek

Bu arada MEB'in TR kitaplari peki, çocuklar icin hikaye kitabi resmen.

MEB'in kitaplarini şöyle açıklayayim.
Leşten ibaretler. Tek kullandigim kitaplar edebiyat ve İngilizce edebiyattan da bir sürü yer eksik olduğundan kitaba not aliyoruz ha bir de meslek dersleri kitaplari diğerleri kağıt israfi hele tarih kitabi desen gereksiz uzatmalar bazı yalan yanlış bilgiler 1.5 sayfalik konu 10 sayfa ne diyeyim yani.
Başarılı olanlara bir bak istersen.

Tanıdığım mezun olanlar var ve bugün ziyarete geldiler.
Hepsi genellikle planli çalışma ile hacettepe gazi gibi üniversiteleri kazanmışlar birisi EA 8K birisi MF 40k. Yani geceyi gündüze katip ruhsuz çalışacağıma planli düzenli ve hayatimi yaşayarak geçirerek YKS'ye girmeyi tercih ederim.
Robotlaşmaya ihtiyacım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…