Okuldan bıktım usandım

9'da başlayıp 14:00'da bitse ve şu tahtayı fişini çekerek kapatan bilgisayar düşmanları olmasa pek şikayetim yok aslında benim. Onlar bozuyor, ben uğraşıp yapmaya çalışıyorum. Dersler de kaynıyor tahta çalışmıyor diye. Başkasının eğitim hakkına giriyorlar. Bir de insan dışı varlık gibi bağıranlar, iğrenç tuvaletler mi dersin ne desen var. Bıkmamak elde değil.

Buradaki herkes gibi bende bezmiş durumdayım 10.sinifta olmama rağmen okul yuzunden kendime hiç zaman ayiramiyorum çünkü günümün yarısı okulda geçiyor. Zaman kaybından başka bir şey değil 40 dakika hapishane gibi bir yerde tutup 10 dakika ödül maması gibi tenefus vermeleri de ayrı olay.

9'da başlayıp 14:00'da bitse ve şu tahtayı fişini çekerek kapatan bilgisayar düşmanları olmasa pek şikayetim yok aslında benim. Onlar bozuyor, ben uğraşıp yapmaya çalışıyorum. Dersler de kaynıyor tahta çalışmıyor diye. Başkasının eğitim hakkına giriyorlar. Bir de insan dışı varlık gibi bağıranlar, iğrenç tuvaletler mi dersin ne desen var. Bıkmamak elde değil.
O ayri dert, bedendeyim nobetci geliyor "Su su sinifta tahta ariza verdi gel, su su sinifta acilmiyor gel, su su sinifta sorun var gel!"

Bir de zaten tahtalar bozuk.
Gunde en az 2 sefa BSOD yiyor. Teknolojiden anlayan az, BSOD normal olarak algilaniyor. Halbuki BSOD ciddi sorun. Ders gidiyor...

Tahtayi tum programlar acikken windows degil de tustan kapatanlar peki?

Her sorunda ben ve kankim gidiyor yardima. Her seferinde ayakta alkislaniyoruz. Aslinda tek yaptigimiz tahtaya yazilim yuklemek.

Bu dönemde okula gitmek zor ancak, twitter'da bazı okul açılsın manyakmısınız böyle şey olmaz eğitim en önemli şey kesinlikle uzaktan olmaz diyenler, şuanda okul kapansın diyor. :) Bunlar ne istiyor anlamadım ki yahu. Okul kapalıyken açılmasını istiyorlar açılıyor şimdi de kapansın diyorlar.

Okula gitmekten şikayetçi olmanızı yanlış buluyorum. Sabahın köründe sadece sen değil bütün herkes kalkıyor, gidip akşama kadar sırada oturuyorsun kimse sana yük taşıtmıyor, ne bu şikayetlenme anlamadım.

Tahtayi tum programlar acikken windows degil de tustan kapatanlar peki?
Sizinki yine iyiymiş. Bizimkiler direkt fişi çekiyor sonra benim mucizevi bir şekilde açmamı bekliyorlar. Sanırım işlemci fanını bozmuşlar, ısınıp kapanıyor veya güç kaynağını bozmuşlar ki muhtemelen öyle sistem yük altındayken tahta kapanıyor. O fişi açığa koyan ekibe de buradan selam olsun.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı