Okuldan bıktım usandım

Gerçekten daha kargo b*kunu yemeden boş boş bilgiler için evden çıkıyoruz. Artık diyecek bir şey de bulamıyorum, ne desem klişe olacak. Eğitim sistemi bu şekilde ve düzeltmeyecekler de. Tek çare paran varsa ülkeden gitmek.

Avrupa'da İngilizce konuşan bir ülkeye gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse yakında gideceğim.

Mecbur degildin.

Hayır mecburdum.

Mecbur degildin. Insan gibi calisip hakkinla kazansaydin? Birilerinin hakkini cigniyorsun. O liseye torpilsiz girebilecekken senin gibilerin yer doldurmasi yuzunden giremeyen kisilerin hakkini cigniyorsun.

Benim ne durum yaşadığımı bilmiyorsun, yabancı bir okula gittiğim için LGS'ye girmedim aynı okula devam ederim diye ama sonra maddi durum yüzünden o okula devam edemedim bu yüzden mecburduk.

Hayır mecburdum.

Benim ne durum yaşadığımı bilmiyorsun, yabancı bir okula gittiğim için LGS'ye girmedim aynı okula devam ederim diye ama sonra maddi durum yüzünden o okula devam edemedim bu yüzden mecburduk.
Hadi diyelim senin durumundaki bir kisi mecbur, neden torpili iyi bir seymis gibi soyluyorsun?

Bir de aileler bir şey zannediyor.
8'e gidiyorum yasim 14:
* Ogretmenlerimden 3'ü efsane ama mufredat öğk!
*Sınif ortami ve kufurler biktirdi.
*Hele hele su sinav sistemleri var ya!
*Aileler de her ne kadar iyiliğimizi istese de surekli "baski yapmiyoruz" adi altinda baskilar.
*Ogretmenlerin "LGS hayatiniz, kaybederseniz hayatiniz biter." baskisi.
*Okul ve sinav yuzunden ailemle tartismam.

foruma bile onlardan gizli katildim, asla izin vermezlerdi...

Çok fazla kasma kardeşim sadece öğretmenler değil aile, çevre ve diğerleri de LGS baskısı veriyor. Bana da aynı sıkıntılar oldu o sene daha fazla çalışmam gerekiyordu fakat ben sabahtan akşama kadar FIFA oynayarak geçirdiğim seneyi :D
Okul ortalamamla berbat bir meslek lisesine yerleştim hayatım bitti zannetmiştim. Herkes üzerime geliyordu, dalga geçiyordu kendimi başı boş serseri olarak görüyordum. Fakat liseye geçince hayatın daha yeni başladığına fark ettim ve şu an hiç pişman değilim. Kaç kere değişmeye çaşıltım okulumu ama sürekli bir sıkıntı çıktı kader kısmet meselesi bu işler.
Kısa kesecek olursak nereye gittiğin değil ne olacağın hayallerin, hedeflerin önemli iyi bir okul kazanamasanda takma kafana hayatın seni nelere sürükleyeceğini bilemezsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı