Okuldan sonra ders çalışmaya yorulmak

569992

Hectopat
Arkadaşlar sınavlar çok yaklaştı 1 ay kaldı. Yeni bakan sınavları zor yapacakmış yanı ekstradan çalışmam gerek.
Şu 2 hafta ders çalışmadım. Okula alışayım başlarım dedim ama okuldan sonra öyle bir yorgunluk üstüme çöküyor ki anlatamam. Okuldan.
Pazartesi 16:00
Salı 14:30
Çarşamba 16:00
Perşembe 13.50
Cuma 14:30 da çıkıyorum. Eve 1 saatte anca varıyorum.
Geliyorum üstümü değiştiriyorum biraz telefona bakıyorum, yemek yiyorum falan derken uyku çöküyor. Hiçbir türlü ders isteği kalmıyor. Nasıl hallederim bu durumu?

Kanka direkt 17 saat uyumuyorsan vakit kalıyor bu arada. Hadi Max 5'te eve geldin yattın uyudun Max 10 saat, kalkınca saat gece 3 oluyor git o zaman ders çalış.
Çok da zorlamana gerek yok. Ben son 1-2 gün çalışıyordum bir şey olmadı hepsini geçtim.
Hem keyif yapıp hem ders çalışma olmaz. Hepsi aynı anda olsaydı herkes yapardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zinciri kırman gerek hocam yatağa yayılma sorumluluklardan kaçma kendinde biliyorsun çalışmazsan düşük not alırsın sıkıntı son ana sıkıştırmak yerine ilk fırsatta başla sonrası zaten gelecektir.

Arkadaşlar sınavlar çok yaklaştı 1 ay kaldı. Yeni bakan sınavları zor yapacakmış yanı ekstradan çalışmam gerek.
Şu 2 hafta ders çalışmadım. Okula alışayım başlarım dedim ama okuldan sonra öyle bir yorgunluk üstüme çöküyor ki anlatamam. Okuldan.
Pazartesi 16:00
Salı 14:30
Çarşamba 16:00
Perşembe 13.50
Cuma 14:30 da çıkıyorum. Eve 1 saatte anca varıyorum.
Geliyorum üstümü değiştiriyorum biraz telefona bakıyorum, yemek yiyorum falan derken uyku çöküyor. Hiçbir türlü ders isteği kalmıyor. Nasıl hallederim bu durumu?
Bence önce uyumaya kendini alıştırma yoksa sene sonuna kadar her okuldan geldiğinde uyumak istersin hatta yorgun olmadığında bile. 5 de eve gelsen 2 ,3 saat dinlensen ,oyun oynasan falan filan 8 gibi derse başla ,11 de uyuyorsan neredeyse 4 saat çalışma zamanı kalıyor .Kaldı ki haftada 2 gün 4 de çıkıyorsun.

Bence önce uyumaya kendini alıştırma yoksa sene sonuna kadar her okuldan geldiğinde uyumak istersin hatta yorgun olmadığında bile. 5 de eve gelsen 2 ,3 saat dinlensen ,oyun oynasan falan filan 8 gibi derse başla ,11 de uyuyorsan neredeyse 4 saat çalışma zamanı kalıyor .Kaldı ki haftada 2 gün 4 de çıkıyorsun.
Liseye 7:30'da kalkıp gidiyordum bazı günler akşam 5'te dönüyordum haliyle uyku basıyordu. 5'te dönmüyorsam 4'e doğru dönüyordum. O bir saat uyumak çok iyi geliyordu yoksa geceye kadar uykulu geziyordum. Bence bu onun için iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı