Okullar açılana kadar nasıl kilo verebilirim?

Yer
Kappppadokkya
Daha fazla  
Meslek
Ders çalışmak
Yaşım 15, boyum 1.70 ve 60 kiloyum. Okullar açılana kadar çok sıkı çalışarak en fazla kaç kilo verebilirim ve nasıl verebilirim? Aslında kilom ve boyum normal fakat ben fazla gösteriyorum ya da bana öyle geliyor kime sorsam az kilolusun diyor, hiç göstermiyorsun diyorlar ama bana çok kiloluyum gibi geliyor. En azından okullar açılana kadar 53-54 kilolara düşeyim. Bir tavsiye verirseniz çok sıkı çalışırım hiç dışına çıkmam. Cevaplarınızı bekliyorum.

Yaşım 15, boyum 1.70 ve 60 kiloyum. Okullar açılana kadar çok sıkı çalışarak en fazla kaç kilo verebilirim ve nasıl verebilirim? Aslında kilom ve boyum normal fakat ben fazla gösteriyorum ya da bana öyle geliyor kime sorsam az kilolusun diyor, hiç göstermiyorsun diyorlar ama bana çok kiloluyum gibi geliyor. En azından okullar açılana kadar 53-54 kilolara düşeyim. Bir tavsiye verirseniz çok sıkı çalışırım hiç dışına çıkmam. Cevaplarınızı bekliyorum.
Sabah kahvaltısında yulaf tüket, aşırı karbonhidratlardan kaçın (makarna, ekmek vs..) bol su tüket, akşam 7'den sonra yemek yeme

Kilon olması gerektiği gibi sen en iyisi kas kütleni arttırmaya bak vücudun şuan sıkı olmadığı için sana öyle geliyor. Kas gelişimi ile beraber vücudun daha estetik durur.
Kesinlikle katılıyorum. Bende 170 cm boyundayım ve 72 kiloyum. Asıl olmam gereken ise 65 kilo falan. Spor yap. Vücudunu sıkılaştır.

Kesinlikle katılıyorum. Bende 170 cm boyundayım ve 72 kiloyum. Asıl olmam gereken ise 65 kilo falan. Spor yap. Vücudunu sıkılaştır.

Hatta direk kaslara yönelik çalışıldığında kilo olayı çok değişiyor. Spor yapmayan bir insan ile spor yapan insan arasında kilo farkı çok değişebiliyor. Mesela siz 70 75 belki 80 kiloyu sporla daha fit şekilde taşıyabilirken hiç spor yapmamış birisi için oldukça yağlı bir görüntü oluşabilir.

Spor. Kendine bir zaman belirle ve o saatlerde yürüyüşe çık. 5-10 k. M. Yürürsün.
Ve az ye. Karbonhidrata abanma. Belirli ye, geceleri bir şey yeme.

Her gün yürüyüşe çıkamam ama bazen çıkabilirm. Spor aletleri ile çalışırsam faydası olur mu? Az yiyorum zaten ve ekmek yemiyorum 2 haftadır falan.

Kilon olması gerektiği gibi sen en iyisi kas kütleni arttırmaya bak vücudun şu an sıkı olmadığı için sana öyle geliyor. Kas gelişimi ile beraber vücudun daha estetik durur.

Kas kütlemi arttırmak için ne yapmalıyım?

Sabah kahvaltısında yulaf tüket, aşırı karbonhidratlardan kaçın (makarna, ekmek vs..) bol su tüket, akşam 7'den sonra yemek yeme.

Yulaf alacağım o zaman. Daha yeni makarna yedim 😊. Yarinden itibaren makarna vs. yemekten kaçınacağım. Günlük ortalama 4 litre tüketiyordum fakat son bir buçuk haftadır fabrikaya gidiyorum burada da bardakla içtiğim için az tüketiyorum ama akşam eve gelince 1.5 litre kesin tüketiyorum şimdi su almaya gidiyorum.
Cevaplayan herkese teşekkürler.

Hatta direk kaslara yönelik çalışıldığında kilo olayı çok değişiyor. Spor yapmayan bir insan ile spor yapan insan arasında kilo farkı çok değişebiliyor. Mesela siz 70 75 belki 80 kiloyu sporla daha fit şekilde taşıyabilirken hiç spor yapmamış birisi için oldukça yağlı bir görüntü oluşabilir.
Şuan bende doblosu olan eniştelere benziyorum :D. Hem saç dökülmesi hemde göbek :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı