Daha 1 ay yok mu?Ne ara geçti üç ay ya.. Neyse zaten mezun oldum no problem.
Kankalar ben bu sene 11. sınıfa geçeceğim ve bu seneden her anlamda çok umutlu ve heyecanlıyım geçen sene mesela okulun açılışı beni sevindirmez aksine üzerdi ama bu sene çok farklı böyle içim kıpır kıpır hani açılsın da agalarla takılayım yeni sınıf yeni yakınlıklar falan tamamen pozitifim sizlerde durumlar nasıl? (henüz sınıfımız belirlenmedi bu arada onunda ayrı bir heyecanı var...)
1 aydan az kaldı hocam.Daha 1 ay yok mu?
Heyecanlı olduğum kadar tedirginim de. Red yediğim kız ile aynı sınıfa düşme ihtimalim var :/
Kankalar ben bu sene 11. sınıfa geçeceğim ve bu seneden her anlamda çok umutlu ve heyecanlıyım geçen sene mesela okulun açılışı beni sevindirmez aksine üzerdi ama bu sene çok farklı böyle içim kıpır kıpır hani açılsın da agalarla takılayım yeni sınıf yeni yakınlıklar falan tamamen pozitifim sizlerde durumlar nasıl? (henüz sınıfımız belirlenmedi bu arada onunda ayrı bir heyecanı var...)
Ben red bile yiyemedim düşün.
Nasıl yani?Ben red bile yiyemedim düşün.
Ben kızı 6 kez rüyamda gördüm geceleri onun fotoğrafına bakarak uyuyordum.
O kadar geç gidilirse zaman kalmaz isteksiz olursunuz. Erken kalmak her zaman daha iyi, keşke gece gitsek ama köpekler sıkıntı.Liseye geçiyorum ve hiç mutlu değilim yani sorun okula gitmemek değil sorun sabahın köründe gitmek her zaman okul saatlerinin 11-12 civarında başlamasını isterim sabahın köründe kalkıp yarı uykulu bir şekilde kahvaltı yapıp 8-9 saat kalmak bayıyor ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.