Okullar açılıyor

Bizde de tam zamanlı 280 saat staj var ve iki aya yayılmış. Haftada tam zamanlı 35 saat çalışma zorunlu ve iş veren kişinin not verişine kalıyoruz. :/

Ben garanti bankasında stajı tamamlayacağım, bölümüm ekonomi ve finans.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın okullar açılıyor ne hissediyorsunuz? Mutlu musunuz, mutsuz mu ya da heyecanlı mısınız?

Lise sonum galiba hayatımın güzel son zamanlarını yaşayacağım, şu anda duygusuzum ne mutluyum ne üzgünüm ne heyecanlıyım.

Ben Garanti Bankası’nda stajı tamamlayacağım. Bölümüm ekonomi ve finans.

Umarım kusursuz bir şekilde tamamlarsınız. İyi şanslar dilerim. Gelen müşterilerle ilgilenecekseniz çok sabırlı olmak gerekiyor. Müşteriler, gişedeki personele banka yöneticisi muamelesi yapıyorlar. Elinde yetki olmayan hamile kadına söveni bile gördüm.

Benimki mühendislik ama sınava değil de performansa bağlı olunca insan endişeleniyor. :)

Umarım kusursuz bir şekilde tamamlarsınız. İyi şanslar dilerim. Gelen müşterilerle ilgilenecekseniz çok sabırlı olmak gerekiyor. Gişedeki personele banka yöneticisi muamelesi yapıyorlar. Elinde yetki olmayan hamile kadına söveni bile gördüm.

Benimki mühendislik ama sınava değil de performansa bağlı olunca insan endişeleniyor. :)

Ulusal gönüllü stajı da hazine ve maliye bakanlığında yapmıştım ama evrak dizdim sadece.

Kekoları görmeye gidiyoruz hevesim yok. Üstüne bir de kalitesiz eğitim. Bir şey demeyeceğim.

3 aydır evden dışarı çıkmadım. Okulların açılması en azından hayatımı düzene koyacak. Son sene olduğu için okuldan çok sınavı düşünüyorum. YKS'de ne yapacağım diye.

Daha yeni bir diana oynamışım üf..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı