Okullar açılıyor

Ozel okulda okuyorum ailem 350-400 arasi bir para oduyor buna ragmen gitmek istemiyorum berbat bir egitim sistemi, nereye gidersen git ayni sacma egitimi alacaksin.

Burada okudugunuz okul gereksiz fakat en basitinden iyi bir Universiteden mezun olmak bu devirde gerekiyor, gecen gun MrBeast is ilanlarina baktim gelecegi, onu acik bir is oldugu icin universite mezunlarini aliyorlar.

Yani demek istedigim su: Her ne kadar sacma bir sistem olsa da en azindan lisede zamani hizlica gecirmeye bakmak dersi dinlesen ne dinlemesen ne, hizlica bitirmeye bak. Universiteye gecince en azindan daha rahat olacak.

Meslek lisesinde 12. sınıfım. Pazartesi salı çarşamba staj, perşembe cuma okul var. Okul açılsın istiyorum ama tek istemediğim şey sonbahar ve kış. Yaz sonsuza kadar sürse okul farketmez.

Ozel okulda okuyorum ailem 350-400 arasi bir para oduyor buna ragmen gitmek istemiyorum berbat bir egitim sistemi, nereye gidersen git ayni sacma egitimi alacaksin.

Burada okudugunuz okul gereksiz fakat en basitinden iyi bir Universiteden mezun olmak bu devirde gerekiyor, gecen gun MrBeast is ilanlarina baktim gelecegi, onu acik bir is oldugu icin universite mezunlarini aliyorlar.

Yani demek istedigim su: Her ne kadar sacma bir sistem olsa da en azindan lisede zamani hizlica gecirmeye bakmak dersi dinlesen ne dinlemesen ne, hizlica bitirmeye bak. Universiteye gecince en azindan daha rahat olacak.
İyi bir okul ortamı olsa yine hızlı geçerde hocam kötü ortam olunca pekte sarmıyor. Tabi iyi dostlarım var fakat okuldaki tas kafalı kekoların sayısı da fazla. Gittiğim okul birde 95 OBP ile alıyor nasıl geldiklerini hala bilmiyorum genelde dersi umursamayan tipler oluyorlar.

Sınav senem olduğu için umurum dışı. Ancak Keko'ları görecek olmak bir tık üzüyor.

Ben Allah'tan haftada 2 kere göreceğim 5 gün görmek yerine :D

3 aydır evden dışarı çıkmadım. Okulların açılması en azından hayatımı düzene koyacak. Son sene olduğu için okuldan çok sınavı düşünüyorum. YKS'de ne yapacağım diye.

Ben de 12'ye geçtim. Ne yapacağım bilmiyorum 9, 10, 11 bomboş geçti.

Herkes sistem kötü diyor tamam da şöyle bir durum var:

Liyakatsizlik bir çok özel şirkette yok. Sadece devlette var. Sen atanmayı düşünüp böyle bir sisteme dahil olmaya çalışırsan sana yer yok. Ancak özel şirketler sadece kazanacağı paraya baktığı için kadifiye eleman arıyorlar. Bu yüzden liyakatsızlık olmuyor. Ya da çok nadir. Gidip ODTÜ gibi bir yerden işletme, ekonomi kazanıp da boşta kalan bir tane insan görmedim daha. Benim kuzenimin arkadaşı Yıldız Teknik Üniversitesinde mühendislik bölümlerinden bir tanesini 3 küsür ortalama ile bitirip rastgele başvuru yaptığı BMW'de satış danışmanı olarak işe girdi. Sattığı her arabadan komisyon alıyor. Şuan Muğla, Bodrum, istanbuldan sürekli hikaye atıyor. Adam tatilde sadece telefon görüşmesi yaparak araç satıyor ve bu maaşına ek olarak prim almasını sağlıyor. Kısacası demem o ki, çalışan insana ekmek var abicim.

İyi bir okul ortamı olsa yine hızlı geçerde hocam kötü ortam olunca pek de sarmıyor. Tabii iyi dostlarım var fakat okuldaki tas kafalı kekoların sayısı da fazla. Gittiğim okul bir de 95 OBP ile alıyor nasıl geldiklerini hala bilmiyorum genelde dersi umursamayan tipler oluyorlar.

Bu OBP sınırı ile nasıl girmişler okula?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı