Okullar açılıyor

Ailem en azindan liseyi burada bitir diyor. Ben gitsem kardesim gelmek istemez. Ailem de tek yapamazsin diyor, ne yapacagimi sasirdim.

Parasal sorun yok.
Fransız liseleri birçok şehirde var. İstanbul'da olmak zorunda değilsiniz.
Herkes sistem kötü diyor tamam da şöyle bir durum var:
Lise mezunu olup iki tane yabancı dil konuşamayan milyonlarca öğrenci var. Hatta bir tane bile konuşamıyorlar. Onu geçelim, Türkçe de yazamıyorlar. Üniversiteye girişteki matematik konularını yapamıyorlar. Alakasız alakasız din dersleri göstermek yerine kaliteli eğitime önem vermiyorlar. Bir ara evrim ile bile sorunları vardı. :)

Bu OBP sınırı ile nasıl girmişler okula?
LGS senesi hocalar sınav notlarını şişirip veriyor muhtemelen öyle geliyor onlarda. Yinede böyle liselere gelmeleri garip.

LGS senesi hocalar sınav notlarını şişirip veriyor, muhtemelen öyle geliyor onlar da. Yine de böyle liselere gelmeleri garip.
Sadece LGS senesi olsa yine iyi. Bazı özel okullarda direkt bütün sınıfın not ortalaması 99 oluyor. Gören de herkesi Einstein sanacak. Mesela, lise 3'e kadar ortalaması 50 olan bir arkadaşım vardı fakat son sınıfta özel liseye geçmişti. Matematikte toplamayı bile yapamıyordu ama o sene bütün notları 99 ya da 100 geldi. Hayalet sınıflardan hiç bahsetmeyelim bile. Okula gitmeden ortalaması 100 olan binlerce öğrenci vardı.

Gençler Allah zihin açıklığı versin adam gidi okulunuza gidip gelin aksatmayın.

Kekoları görmeye gidiyoruz hevesim yok. Üstüne bir de kalitesiz eğitim. Bir şey demeyeceğim.

Tamamen katılıyorum. Bu insanları okulu bitirmeye zorluyorlar sonra bizim başımıza salça oluyorlar, hem kendileri öğrenmiyor hem bizim öğrenmemize engel oluyorlar.

Ulusal gönüllü stajı da hazine ve maliye bakanlığında yapmıştım ama evrak dizdim sadece.

Bende gelir idaresi başkanlığında yaptım aynı şekilde sadece evrek dizdiriyorlar :D kendilerinin dizmesi gereken evrakları senenin başından beri rastgele sıralıyorlar yazın stajyer gelecek diye. Sonra size dizdiriyorlar. En komiği biz dizdikten sonra akşam kadının biri bunlara niye bunu yaptırdınız ki zaten hepsi sistemde kayıtlı boşa yordunuz çocukları demesi :D

Tamamen katılıyorum. Bu insanları okulu bitirmeye zorluyorlar sonra bizim başımıza salça oluyorlar, hem kendileri öğrenmiyor hem bizim öğrenmemize engel oluyorlar.
Hükümet umursamaz olduğu için el atmıyor böyle şeylere sonra kadınlar suçsuz yere öldürülüyor o kekolar yüzünden. Artık hükümetin değişmesini bekleyeceğiz o vakite kadarda biz mezun olmuş oluruz muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı