20 kişilik sınıflar, 20-30 dk dersler ile azaltılabilir bulaşıcılığı. Tabi sürekli denetleme (özellikle toplu taşıma araçları) gerekiyor.
Evet işin bir de o tarafı var toplu taşımalar.
20 kişilik sınıflar, 20-30 dk dersler ile azaltılabilir bulaşıcılığı. Tabi sürekli denetleme (özellikle toplu taşıma araçları) gerekiyor.
Ne? 20'mi? Bizim sınıf 39 kişi.
Ve tüm sınıflar 35 ve üstü.
Ziya Selçuk ilk geldiğinde de aynısını diyorlardı, hep aynı olay.
Ek olarak bütün olay Cumhurbaşkanı'nın ağzından çıkan lafa bakıyor.
Özellikle Üniversiteliler çok sorun yaşayacak şehirler arası otobüslerde, gerek il dışı gerek ilçeler arası taşımaların denetlenmesi gerek.Evet işin bir de o tarafı var toplu taşımalar.
Ee o zaman MEB başkanın buradaki görevi Cumhurbaşkanı'ndan aldığı emiri duyurması mı oluyor? MEB başkanı ne yapıyor?
Geçen dönem bende aynı bu durumdaydım. Evde durmak daha iyi geliyordu ama cidden artık evde oturmakta bir yere kadar. İnsanı aşırı sıkıyor. En azından okulda arkadaşlarla konuşabiliyorsun. Vakit geçiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.