3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 7 Ocak 2021 #11 Açılır bence. Çünkü vaka sayıları ve ölüm sayıları gitgide azalıyor.
M MordeFKK Femtopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #12 benimişte v2 dedi: Açılır, vakalarda %30-%40 düşüş var. Zaten bunu tahmin ettikleri için tatili uzattılar. Genişletmek için tıkla... Hocam o sayılara inananlar var mı?
benimişte v2 dedi: Açılır, vakalarda %30-%40 düşüş var. Zaten bunu tahmin ettikleri için tatili uzattılar. Genişletmek için tıkla... Hocam o sayılara inananlar var mı?
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 7 Ocak 2021 #13 Sence Hulk gerçek olabilir mi? Sayılara inanmıyorum.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.455 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #14 benimişte v2 dedi: Açılır, vakalarda %30-%40 düşüş var. Zaten bunu tahmin ettikleri için tatili uzattılar. Genişletmek için tıkla... Azalması bir şeyi ifade etmiyor. Hastalık 1 kişiden çıkmıştı.
benimişte v2 dedi: Açılır, vakalarda %30-%40 düşüş var. Zaten bunu tahmin ettikleri için tatili uzattılar. Genişletmek için tıkla... Azalması bir şeyi ifade etmiyor. Hastalık 1 kişiden çıkmıştı.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 7 Ocak 2021 #15 Zcherby dedi: Aynen hangi ülkedesin sen bizde gelelim? Genişletmek için tıkla... Senin hayal dünyandayım kardeşim. Hastanelerde boşalma var, herhalde sen ayrı dünyada yaşıyorsun.
Zcherby dedi: Aynen hangi ülkedesin sen bizde gelelim? Genişletmek için tıkla... Senin hayal dünyandayım kardeşim. Hastanelerde boşalma var, herhalde sen ayrı dünyada yaşıyorsun.
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 7 Ocak 2021 #16 Vaka sayıları azalırsa açılabilir ancak azalacağını zannetmiyorum.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 7 Ocak 2021 #17 MordeFKK dedi: Hocam o sayılara inananlar var mı? Genişletmek için tıkla... Sayılara göre konuşmuyorum, onlara inanana da şaşarım. Ben tanıdıklarımdan bildiğim bilgilerle konuşuyorum.
MordeFKK dedi: Hocam o sayılara inananlar var mı? Genişletmek için tıkla... Sayılara göre konuşmuyorum, onlara inanana da şaşarım. Ben tanıdıklarımdan bildiğim bilgilerle konuşuyorum.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.791 Makaleler 18 Çözümler 448 Yer Valisiz Vilayet! 7 Ocak 2021 #18 Arda_Animations dedi: Aşı işe yararsa belki. Ama "çip" meselesi ve güvensizlik yüzünden bence hayır. Genişletmek için tıkla... Çip meselesi saçmalık.
Arda_Animations dedi: Aşı işe yararsa belki. Ama "çip" meselesi ve güvensizlik yüzünden bence hayır. Genişletmek için tıkla... Çip meselesi saçmalık.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #19 benimişte v2 dedi: Senin hayal dünyandayım kardeşim. Hastanelerde boşalma var, herhalde sen ayrı dünyada yaşıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kardeşim falan laflarına dikkat et. Verilere göre konuşsan bile yüzde otuz düşüş yok, hangi hastane boşalıyormuş? Aç izlediğin kanalları hayal dünyanda dalgana bak.
benimişte v2 dedi: Senin hayal dünyandayım kardeşim. Hastanelerde boşalma var, herhalde sen ayrı dünyada yaşıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kardeşim falan laflarına dikkat et. Verilere göre konuşsan bile yüzde otuz düşüş yok, hangi hastane boşalıyormuş? Aç izlediğin kanalları hayal dünyanda dalgana bak.
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #20 KojiroHyuga04 dedi: Çip meselesi saçmalık. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Ama inanın aşı hakkında büyük bilgiye sahibim. Bayağı araştırdım. Ama yakınlarımı ikna edemiyorum
KojiroHyuga04 dedi: Çip meselesi saçmalık. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Ama inanın aşı hakkında büyük bilgiye sahibim. Bayağı araştırdım. Ama yakınlarımı ikna edemiyorum