Okullar ikinci dönem açılır mı?

Babam başhekim eve gelemiyor bir haftadır oradan biliyorum.
Telefon numaranı yazarsan beraber iki üç saat geçirmenizi sağlayabilirim gelmeyen vakaları bir de sen incele isterim.

Hocam yanlış anlamayın belki farkı illerde yaşıyorsunuzdur ve ondan farklılık olabilir. Çünkü bu hastalık her ilde hatta her ilçede bile aynı değil.

Hocam yanlış anlamayın belki farkı illerde yaşıyorsunuzdur ve ondan farklılık olabilir. Çünkü bu hastalık her ilde hatta her ilçede bile aynı değil.
Şöyle söyleyim size 22 aralıkta 192.316 test yapılmış dün 182.645 basit ortaokul düzeyi matematik yaparsak bile ben değil yüzde otuz yarısı bile bir düşüş göremedim.

Ben İstanbul için konuşuyorum, mesleğimin ne olduğunu söyleyemiyeceğim ama bu konuda hakkında bilgim var. Benim bölgemde hastanelerde koronalı vaka sayılarını düştü.

Ben İstanbul için konuşuyorum, mesleğimin ne olduğunu söyleyemiyeceğim ama bu konuda hakkında bilgim var. Benim bölgemde hastanelerde koronalı vaka sayılarını düştü.
O zaman bölgenizi belirtin, tartışma çıkarıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı