Okullar ikinci dönem açılır mı?

Kardeşim falan laflarına dikkat et. Verilere göre konuşsan bile yüzde otuz düşüş yok, hangi hastane boşalıyormuş? Aç izlediğin kanalları hayal dünyanda dalgana bak.
Boşverin, arkadaş ne dediğinin farkında değil.

Diyelim ki açıldı 1 ay sonra ne olacak ? Çözümü olmayan bir hastalık için yine çözümsüz, geçici çareler arıyoruz. Bu işin sonu gelmiyor. Yani 1 yıl evde kaldık sonuç ne ? Bu 2 yıl da olabilir 20 de. Daha farklı yollara başvurulmalı.

Kardeşim falan laflarına dikkat et. Verilere göre konuşsan bile yüzde otuz düşüş yok, hangi hastane boşalıyormuş? Aç izlediğin kanalları hayal dünyanda dalgana bak.
Yaşını merak ettim doğrusu. Bu bilgileri nerden elde ediyorum zannediyorsun? Hastenelerde evet boşalma var son 1 aydır. Artık eskisi kadar Coronalı vaka gelmiyor.

İlkokullar açılmıştı. Biz ortaokulun bahçesinde bisiklet sürerken çocuklar maskelerini çıkarıp bahçede koşturuyordu. Sosyal mesafe yoktu.

Yaşını merak ettim doğrusu. Bu bilgileri nerden elde ediyorum zannediyorsun? Hastenelerde evet boşalma var son 1 aydır. Artık eskisi kadar Coronalı vaka gelmiyor.
Babam başhekim eve gelemiyor bir haftadır oradan biliyorum.
Telefon numaranı yazarsan beraber iki üç saat geçirmenizi sağlayabilirim gelmeyen vakaları birde sen incele isterim.

j.PNG

Ama açılacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı