Boşverin, arkadaş ne dediğinin farkında değil.Kardeşim falan laflarına dikkat et. Verilere göre konuşsan bile yüzde otuz düşüş yok, hangi hastane boşalıyormuş? Aç izlediğin kanalları hayal dünyanda dalgana bak.
Boşverin, arkadaş ne dediğinin farkında değil.Kardeşim falan laflarına dikkat et. Verilere göre konuşsan bile yüzde otuz düşüş yok, hangi hastane boşalıyormuş? Aç izlediğin kanalları hayal dünyanda dalgana bak.
Yaşını merak ettim doğrusu. Bu bilgileri nerden elde ediyorum zannediyorsun? Hastenelerde evet boşalma var son 1 aydır. Artık eskisi kadar Coronalı vaka gelmiyor.Kardeşim falan laflarına dikkat et. Verilere göre konuşsan bile yüzde otuz düşüş yok, hangi hastane boşalıyormuş? Aç izlediğin kanalları hayal dünyanda dalgana bak.
Maalesef bu çip meselesi yüzünden ikna edilemiyor insanlar.Kesinlikle. Ama inanın aşı hakkında büyük bilgiye sahibim. Bayağı araştırdım. Ama yakınlarımı ikna edemiyorum![]()
Babam başhekim eve gelemiyor bir haftadır oradan biliyorum.Yaşını merak ettim doğrusu. Bu bilgileri nerden elde ediyorum zannediyorsun? Hastenelerde evet boşalma var son 1 aydır. Artık eskisi kadar Coronalı vaka gelmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.