Okullar Kapandı! Siz Ne Getirdiniz?

Arkadaşlar açık konuşacağım. Lise ve üstü olanların notları gerçek notlardır. 8. sınıfa kadar hep taktir/takdir getiren birisiydim. Bu yıl 9. sınıftayım ve sorumlu geçtim. Anadolu liseleri hiç kolay değil. 8. sınıftaki notlarınızla havanızı şimdiden atın. Daha sonraki yıllarda "Nerede o eski karneler?" dersiniz.

Arkadaşlar açık konuşacağım. Lise ve üstü olanların notları gerçek notlardır. 8. sınıfa kadar hep taktir/takdir getiren birisiydim. Bu yıl 9. sınıftayım ve sorumlu geçtim. Anadolu liseleri hiç kolay değil. 8. sınıftaki notlarınızla havanızı şimdiden atın. Daha sonraki yıllarda "Nerede o eski karneler?" dersiniz.

O kadar abartma ya, Ben bu sene okula tek kalem gittim, İki belge ile geldim . :D

Bir hoca, eğer sınavı çözmüş, arka sayfadaki şıkları işaretlerken kağıdını alıp Türkçe sınavından 40 almamı sağlıyorsa ben de ona küfür ederim çünkü o küfürü hak etmiştir ve bana yaptı!!!

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı