Okullar kapanır mı?

Evet sağlığımız önemli, maskemizi düzgün takarsak, her teneffüs ellerimizi dezenfekte edersek sağlık için pek problem kalmaz bence.
Herkes yapsa aşıya bile gerek yok aslında ama yanımızdaki 2-3 dangalak yüzünden ölüme yürüyoruz.

Her türlü geçecek zaten virüs hocamız diyor ki maskeleri çıkarmayın tenefüste herkes maske açıyor sınıfta herkes maske açıyor.

Takma kafaya bu kadar hayırlısı diyelim yarın okul var zaten vur kafayı yat bende 2 kere ağır grip oldum ama şu anda kaya gibiyim Allah'a şükür.

Bir arkadaşım var ondan öğrendiğim bilgiye göre;
okullar bu sene kessinlikle kapatılmayacak gerekli önlemler alınarak yüz yüze eğitime devam edilecekimiş

Takma kafaya bu kadar hayırlısı diyelim yarın okul var zaten vur kafayı yat bende 2 kere ağır grip oldum ama şu anda kaya gibiyim Allah'a şükür.
Gitmiyeceğim 2 gün raporum var ateşim var boğazım ağrıyo iğne aldım yaptırdım bugün yoksa coronamıyım ben geçen haftada ateşim var negatifdim yoksa coronamıyım

Eğer sınıfındakiler test yaptırdıysa pozitif olanlar karantinada, negatif olanlar okuldaysa bir sorun yok. Mantıklı olanı bu zaten, negatif biri neden boşuna 14 gün okuldan uzak kalsın.

Bir arkadaşım var ondan öğrendiğim bilgiye göre;
okullar bu sene kessinlikle kapatılmayacak gerekli önlemler alınarak yüz yüze eğitime devam edilecekimiş

İşler çığırından çıkınca ne olacak sınıfta her gün biri hastlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…