Okullar kapanır mı?

Düzgün imkanlar sağlanıldığında Online üzerinden de işliyor dersler, sağlık sağlık edip duran ülkenin sağlıktan anlayışı buna yetiyor. Gelmişler 30 kişilik sınıflarda yok neymiş maske koruyacakmış. Herkes açmış maskeyi iç içe ve beni bu zihinsizlerden maske bile koruyamıyor apaçık ortada.

Düzgün imkanlar sağlanıldığında Online üzerinden de işliyor dersler, sağlık sağlık edip duran ülkenin sağlıktan anlayışı buna yetiyor. Gelmişler 30 kişilik sınıflarda yok neymiş maske koruyacakmış. Herkes açmış maskeyi iç içe ve beni bu zihinsizlerden maske bile koruyamıyor apaçık ortada.
Aynen sanki maske bizi koruyor hocamız diyor ki maske takın o zaman virüs gelmiyor diyor aynen aynen öyle bir dünya var tenefüste maskeyi açıyorlar sınıfta dışarıda hiç kimse birşey demiyor 🤣

Forumda gördüğüm ve okullar açıldığı gibi kapanacak diye söyliyen insanlara kapanmıycak diye demekten bıktım.

Evet pek can sağlını destekliyor diyemem 1 hafta önce sınıfça karentinaya alındık ve pozitif çıktım ancak aşılı olduğumdan 1 hafta gibi ufak bir sürede ilaçsız geçirdim ve tek aşılı olduğumuda belirtmek isterim sanırım öğrencileri aşıya yönlendirmeleri gerek.

Deme girme konuya o zaman zorla mı giriyorsun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı