- Makaleler
- 1
O zaman sınıf kapanır diye düşünüyorum. Benim kuzenimin okulunda 11. sınıfların neredeyse hepsi kapanmış.2 kişi pozitif çıktı zaten.
O zaman sınıf kapanır diye düşünüyorum. Benim kuzenimin okulunda 11. sınıfların neredeyse hepsi kapanmış.2 kişi pozitif çıktı zaten.
EvetOna sen karar veremiyorsun dostum![]()
2 haftadır 2 kişi corona kapanmıyor pozitif çıkmışO zaman sınıf kapanır diye düşünüyorum. Benim kuzenimin okulunda 11. sınıfların neredeyse hepsi kapanmış.
O zaman bilemeyeceğim dostum.Evet
2 haftadır 2 kişi Corona kapanmıyor pozitif çıkmış.
Aynen sanki maske bizi koruyor hocamız diyor ki maske takın o zaman virüs gelmiyor diyor aynen aynen öyle bir dünya var tenefüste maskeyi açıyorlar sınıfta dışarıda hiç kimse birşey demiyorDüzgün imkanlar sağlanıldığında Online üzerinden de işliyor dersler, sağlık sağlık edip duran ülkenin sağlıktan anlayışı buna yetiyor. Gelmişler 30 kişilik sınıflarda yok neymiş maske koruyacakmış. Herkes açmış maskeyi iç içe ve beni bu zihinsizlerden maske bile koruyamıyor apaçık ortada.
Ben sağlımı tehlikeye atamam ama şimdi okula gitmezsem liseye geçeceğim geri kalırım.
Aynı şekilde bende anlamıyorum fakat sağlığımızda önemli.Bence kapanmamalı, uzaktan eğitim ile hiç bir şey anlamıyorum şahsen.
Forumda gördüğüm ve okullar açıldığı gibi kapanacak diye söyliyen insanlara kapanmıycak diye demekten bıktım.
Evet pek can sağlını destekliyor diyemem 1 hafta önce sınıfça karentinaya alındık ve pozitif çıktım ancak aşılı olduğumdan 1 hafta gibi ufak bir sürede ilaçsız geçirdim ve tek aşılı olduğumuda belirtmek isterim sanırım öğrencileri aşıya yönlendirmeleri gerek.
Hem şöyle bir şey var. Küçücük virüs maskenin gözeneklerinden geçemeyecek mi?Aynen sanki maske bizi koruyor hocamız diyor ki maske takın o zaman virüs gelmiyor diyor aynen aynen öyle bir dünya var tenefüste maskeyi açıyorlar sınıfta dışarıda hiç kimse bir şey demiyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.