Okullar sizce açılacak mı?

Hem sadece Twitter'da değil başka bir çok yerde de imza toplandı. İnternette bir sitede imza toplandı ve 300 binden fazla imza aldı.

Hem sadece Twitter'da değil başka birçok yerde de imza toplandı. İnternette bir sitede imza toplandı ve 300 binden fazla imza aldı.

Evet, onu biliyorum. Mantıklı düşünür isek, ben bu yıl okul bitti diyorum direkt. Ama tabii bizimkiler aç baba mantığına çoktan girmiş gibi. Ama mutasyon olmasa idi çoktan garantilemiştik 15 şubat okulu.

Benim aklım sınavlarda, en azından 1-2 hafta özet geçseler sonra sınavları yapsalar keşke.

Edit: Yoksa şimdiden açsınlar okulları seve seve giderim.

Artık açacaklardır. Fakat 30 kişilik sınıfta maksimum 5-6 kişi gelecektir.

Artık açacaklardır. Fakat 30 kişilik sınıfta maksimum 5-6 kişi gelecektir.

Ben şahsen açılsa bile gitmem. Ekim'de okul açıldığı zaman 40 kişilik sınıfta, sadece 12 kişi geliyor idi. İlk hafta sonra ben de gelmeyi bırakmıştım. Sonra zaten tekrar kapanmıştı.

İnternette gördüğüm üzere aşı mutasyonlu virüse karşı pek bir şey yapamıyormuş diyorlar bu durumun gerçekliğini göze alırsak rahat bi 6 Ay daha pandemi var gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…