Okullar uzaktan eğitime geçer mi?

Okullar uzaktan eğitime geçer mi?
Biraz daha yüz yüze devam eder. Biz Twitter üzerinden karantinaya alınan sınıfların sayılarını öğrenmeye devam ederken eğitim mükemmel gidiyor açıklamaları yapılır. Ama sonra çıkıp evet haberler doğru denilip MEB'in bir suçu yokmuş gibi anlatılır. Tüm gerekli önlemleri almamıza rağmen öğrencilerin kurallara uymadığı belirtilerek bütün virüsü öğrencilerin bulaştırdığı anlatılır ve tüm suç öğrencilere yüklenerek uzaktan eğitim kararına dönülür.

Üniversiteler gibi demeleri lazımdı asi olmayani okula almayacağız. Benim üniversite dahil üniversitelerin hepsinde ilk doz aşı olmayan haftada 2 kere PCR testi olmak zorunda mesela. Bir çok üniversite 2 doz aşı olmayanları kampüse almayız dedi. Tüm öğrenciler için aşı sürecinin tamamlanıp başlaması lazımdı okulun. Benim fikrim bu yönde, ileride ne olur derseniz hibrite geçecekler bence.

Sınıfım 1. haftadan 2 corona çıkardı. Toplamda 3. veya 4. karantinam. Kapanır 1, 2 haftaya.
4. pozitif, daha test yaptırmayıp belirtisi olanlar da var. Belki de pozitif olup gizleyenler de vardır, okulumda da yayılmış. Kapatılmazsa iyice fırlayacak sayılar.
Sınıfım 1. haftadan 2 corona çıkardı. Toplamda 3. veya 4. karantinam. Kapanır 1, 2 haftaya.
Toplam pozitif 11-12'yi buldu, daha belirtisi olup test yaptırmayanlar, ailesinde korona olanlar var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı