Okullarda alınan önlemler

  • Konuyu başlatan em0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 2B
Yanlış anlaşılma olmasın ben geçen sene 10. sınıftım Full Online görmüştük ve derslerimi anlıyordum çok kolay bir şekilde bu yüzden de TYT çalışabildim yazın çok rahat şekilde şu an sayısalım yine yapabileceğimi düşünüyorum hani herkes yapabilir kimsenin kimseden zeka farkı yok sadece düzen, hırs farkı var.
Herkes hemen anlamıyor kimisi tek dinlemede,kimisi birden fazla kez tekrarla anlıyor. Ama çalışırsa ister online ister yüz yüzü olsun fark etmez.
 
Bizim okulda alınan tek önlem dışarı da sıraya girerken ortaya çizilen yuvarlak dairelerde mesafeli şekilde durmaktı ondan sonra bütün önlem falan kalmadı.
 
Okulu açmaları çok gereksiz oldu vakalar patlasın göreceğim bakalım nasıl paşa paşa kapatıyor.
Kesinlikle gereksiz olmadı. Sen o uykulu ve miskin halinle online derste bir şey anlıyor muydun? Yoksa arkadan anime izleyip oyun mu oynuyordun? Artık aşı diye bir şey var. 12 yaşa kadar düştü. İsteyen çoğu kişi yaptırabiliyor.
 
Her ne kadar önlemler alınmadı desenizde açılmak zorundaydı öğrenciler olarak 2 sene bomboş geçti bildiğin kayıp bir nesil olacak.(önlemler okuldan okula değişiyor mesela bizim sınıfta sıralar tek 20 kişi var devlet okulu.)
 
Kesinlikle gereksiz olmadı. Sen o uykulu ve miskin halinle Online derste bir şey anlıyor muydun? Yoksa arkadan anime izleyip oyun mu oynuyordun? Artık aşı diye bir şey var. 12 yaşa kadar düştü. İsteyen çoğu kişi yaptırabiliyor.

Online dersten gayet verim aldım yatağında dinlersen dersi tabii anlamazsın.
 
Açıkçası ben uzaktan eğitimde daha iyiydim. Gereksiz gürültü yapanlardan uzak şekilde evde rahatına bakarak ders yapmak ne güzel.
 
Mesafe yok. Kimse hijyen kurallarına dikkat etmiyor.
 
Önlem yoktu. Sınıfın önüne dezenfektan koymuşlar ama herkes elini sürüyor diye kendi dezenfektanımı getirmeyi daha mantıklı buluyorum. Onun dışında normal okul işte.
 
Vakalar sıfırlanana kadar hayat durmalı bence. Yani her yer kısıtlamaya tabii tutulmalı.
Tuzun kuru senin sanırım. Evine ekmek götürmek için sabahtan akşama kadar çalışmak zorunda olan insanların çalıştığı yerler vakalar sıfırlanıncaya kadar kapatılırsa ne olacak? Açlıktan mı ölsünler?
 
Vakalar sıfırlanana kadar hayat durmalı bence. Yani her yer kısıtlamaya tabii tutulmalı.
Ciddi ciddi vakaların 0 olacağına inan var demek. İlginç, çok ilginç.
Bu virüs grip gibi normalleşecek. Bitmesi çok ama çok zor.
Ayrıca bu ülkeyi geçtim herhangi bir ülke vakalar 0 olana kadar hayatı durdurur ise ekonomisi çöker.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı