Devletin görevi bedava bir şey dağıtmak değildir. Neden özel bir kesime ücretsiz yemek ve su dağıtılsın? Devlet 100 bin kişiye bedava yemek verecek borcunu 100 milyon kişi ödeyecek. Neden hayatım boyunca yemeyeceğim yemeği ödeyeyim ki? Sonra vergiler çok yüksek diye şikayet ediyorsunuz ama belayı başınıza kendiniz alıyorsunuz.
Devlet memurlarının işini verimli yaptığını düşünüyorsan sana sözüm yok.
Özel sektör verimsiz personeli çalıştırmaz.
Devlet kantin işletmez,devlet memuru kantincilik yapmaz.
Okulunuza bir kantin daha açılırsa hizmet kalitesi artacaktır. Kantincilerin işini iyi yaptığını savunmuyorum. Sadece ürünlerin pahalılığını kantinci esnafına buluyorsan pes diyorum.
Geçen hafta sadece suriyelilere ücretsiz yemek şimdi de ücretsiz servis hizmeti veriliyor fakat bize parasıyla bile servis hizmeti verilmiyor. Sıkıldık artık bu durumdan.
Geçen hafta sadece suriyelilere ücretsiz yemek şimdi de ücretsiz servis hizmeti veriliyor fakat bize parasıyla bile servis hizmeti verilmiyor. Sıkıldık artık bu durumdan.
Enflasyonun asıl kaynağı devlet harcamalarıdır. Devlet harcamaları ne kadar azalırsa enflasyon da o orada düşecektir.
2012-2013 yıllarını ele alalım. Kantinci esnafı çok merhametli davranıp suyu 50 kuruşu satıyordu değil mi?
Bir ürün piyasanın koşullarına göre satılır.