XEfe.Bey
Kilopat
- Makaleler
- 2
Bence de hocam hergün bir yada iki paket su dağıtılmalı.Su kesinlikle ucretsiz verilmeli. Bir su icin 5 lira vermem!
Bence de hocam hergün bir yada iki paket su dağıtılmalı.Su kesinlikle ucretsiz verilmeli. Bir su icin 5 lira vermem!
Aynen öyleYav su versinler de onların vereceği yemekten hayır gelmez belki suyu da çeşme suyu olarak verirler.
Devlet memurlarının işini verimli yaptığını düşünüyorsan sana sözüm yok.Suyu aldığı paranın 2 katına satan kantinci esnafı*
Okulda su ve yemek bedava verilmeye başlanırsa bu iş için de eleman gerekecek.
Okulunuza bir kantin daha açılırsa hizmet kalitesi artacaktır. Kantincilerin işini iyi yaptığını savunmuyorum. Sadece ürünlerin pahalılığını kantinci esnafına buluyorsan pes diyorum.Kantinci esnafı yüzünden öğrenciler bu halde değil mi zaten hocam?
Hastanelerde yemek dağıtılıyor, okullarda da dağıtabilir. Bence bir zararı olmaz.Aynen öyle![]()
Suriyelilere ücretsiz dağıtılmasını da savunmuyorum.Suriyelilere ücretsiz sağlanırken türklere verilmesi neden tartışılıyor?
Okulumuzdaki suriyelilere ücretsiz yemek ve servis hizmeti veriliyor
Geçen hafta sadece suriyelilere ücretsiz yemek şimdi de ücretsiz servis hizmeti veriliyor fakat bize parasıyla bile servis hizmeti verilmiyor. Sıkıldık artık bu durumdan.www.technopat.net
Savunuyorsun demedim?Suriyelilere ücretsiz dağıtılmasını da savunmuyorum.
Suriyelilere ücretsiz sağlanırken türklere verilmesi neden tartışılıyor?
Okulumuzdaki suriyelilere ücretsiz yemek ve servis hizmeti veriliyor
Geçen hafta sadece suriyelilere ücretsiz yemek şimdi de ücretsiz servis hizmeti veriliyor fakat bize parasıyla bile servis hizmeti verilmiyor. Sıkıldık artık bu durumdan.www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.