Okulların açılması hakkında objektif düşüncelerim

Ben anlamıyorum herkes okulların açılmasını istedi tamam, güzel okullar açıldı. Ne o şimdi ortamdan hevesini alanlar mı hastalığı bahane edip kapanmasını istiyor, yoksa sağlığını düşünenler mi ? Çoğu insan okuldan kaytarmak için hastalığı bahane ediyor.

@hypxness, yahu birader, inan. Ben de bunları anlamıyorum, okullar kapalıyken yüz yüze olsun diye Twitter'i sallandırıyorlardı. Şimdi de online olsun diye sallandırıyorlar.

@hypxness, yahu birader, inan. Ben de bunları anlamıyorum, okullar kapalıyken yüz yüze olsun diye Twitter'i sallandırıyorlardı. Şimdi de online olsun diye sallandırıyorlar.
İnan ben de öğretmen olsaydım her türlü okulların açık kalmasını isterdim Objektif değilsiniz.

Sizin düşünceniz de doğru hocam. Fakat online ile verim alınamadı. Doğru bir eğitim politikası izlenmiyor. Sınıflar çok kalaba, düzen yok. Körlemesiye açtılar okulları.

Yine bir şey olmayacak vakalar fırlayınca kapatıcaklar. Max 1.dönem biter gerisi Online olur. Aşı olsa ne olacak minibüsler tıklım tıklım ne ateşe bakıyorlar ne bir şeye sabah tüm okulu dip dibe sıraya sokuyolar. Sınıfta maskesini çıkaran öğrenciler var hocalar bir şey yapmıyorlar. Sonra ne oluyor sınıflar pozitif doluyor sınıfları kapatıyorlar sonra tekrar virüs kapmaya gönderiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
@467597, gayet de tarafsız düşünüyorum. Her zaman öğrencilerin yanındayım, olmaya da devam edeceğim.

Sizin düşünceniz de doğru hocam. Fakat online ile verim alınamadı. Doğru bir eğitim politikası izlenmiyor. Sınıflar çok kalaba, düzen yok. Körlemesiye açtılar okulları.
Evet demek istediğim şey tam olarak bu. Okullar açılmalıydı zaten ama bu şekilde değil.

Tamam 2 hafta sonra ölmezsen tekrar görüşürüz. Bakalım sağlığın ne kadar tehlikede?

@die, arkadaş okuldan kaytarmak için uğraşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…