Okulların açılması hakkında objektif düşüncelerim

@467597, haklısınız. Ancak ben şöyle düşünüyorum, 27 yıllık hayatımda çok şey yaşadım. Kardeşim dediğim adamların ölümüne de tanık oldum. Evet, hâlâ onları arıyorum ama geri gelmiyorlar. Ölenle ölünmüyor.
 
2 doz aşısını olmuş bir insanın koronadan ölmesi çok düşük ihtimal. Eğitimsiz 1 yıl daha ülkemizin alacağı zarar kat ve kat daha fazla.
 
@yunus09, kaldı ki o insanın başka sebepten ölmeyeceği ne malum? Şansa yaşıyoruz.
 
2 doz aşısını olmuş bir insanın koronadan ölmesi çok düşük ihtimal. Eğitimsiz 1 yıl daha ülkemizin alacağı zarar kat ve kat daha fazla.
Anlaşılmayan şey şu, bulaşıcılık devam ediyor. Bu şekilde de tüm yaşlı nüfusunu yok etmiş oluruz mantıken. Çok düşükte değil bu arada gayette ölüyorlar.
 
Anlaşılmayan şey şu, bulaşıcılık devam ediyor. Bu şekilde de tüm yaşlı nüfusunu yok etmiş oluruz mantıken. Çok düşükte değil bu arada gayette ölüyorlar.
Ya kardeşim Amerika da hiç bir önlem yok neredeyse çoğu eyalette hangi yaşlı nüfus yok oluyor ? ?
 
Bugün okula gittim. Toplu taşıma kullanıyorum gerçekten aşırı dolu oluyor. Sınıfımda 22 öğrenci var hepimiz sıralara tek oturabiliyoruz. Ama okulda 40 öğrenciden fazla mavcudu olan sınıflar var. Onlar ne yapacak? Öğretmenlerimiz de diyor zaten 1-2 haftaya okulları kapatırlar diye. Ben de öyle düşünüyorum ve olması gereken de zaten bu.
O nasıl büyük sınıf bizim sınıfta her sırada iki kişi oturuyor yinede sınıfta gezecek alan olmamasına rağmen maksimum 32 kişi alıyor sınıf 35 kişi diğer üç kişi gelirse oturacak yerleri yok.
 
@yunus09, çoğu öğrenci okuldan kaytarmak için yer arıyor. Ben başka bir şey düşünmüyorum.
 
Herkes okulların açılmasını istiyordu ama böyle istemiyordu. Bu süreçte okullarımızın yeni normal için ne kadar yetersiz olduğunu göstermiş oldu. Kardeşim okuldan COVID-19 kaptığı için ben de şu anda karantinadayım.
Okullarımızın yetersizliğine (sosyal mesafenin eksikliği) bazı velilerin ısrarla hasta çocuklarını okula göndermesini eklediğimizde ortaya böyle bir felaket ortaya çıkıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı