Okulların açılmasından korkuyorum

444824

Hectopat
Makaleler
1
8.sınıfım ve her geçen gün stresim daha da artıyor. Okulların açılacağı aklıma gelince içime bir korku gerilim geliyor ve bu her geçen gün oluyor. Tatil hemen bitti yatıyoruz kalkıyoruz akşam oluyor, böyle hızlı bir şekilde bitti bu yaz tatili. Zaten dışlanıyorum bir de okul açılırsa stresim tavan yapar. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendinizi geliştirin hocam. Kimseyi umursamayın. Bazı arkadaşlar konuyla ne alakası var diyor. Çok alakası var aslında. Kendini her konuda geliştirmeye başlarsan zamanını verimli kullanırsın. Gittikçe geliştiğin için özgüvenin de artar. Mental problemlerin varsa çözülmeye başlar. Kısaca kendinizi geliştirin. Herhangi bir sporda, müzik aletinde, diksiyonda, kişisel bakımda, kültürde vs. istediğiniz konuda geliştirebilirsiniz.

Bende dışlanıyorum kanka ama sen boş ver kimseye muhtaç değilsin sadece derslerine bak stresin yüzünden korkma sadece stresini düşünme kafanı dağıt bu stres olayını dışlanmanı falan ailene anlat onlar sadece sana yardım edebilir benim diyeceklerim bu kadar umarım bu stresini yenersin görüşürüz.

Yaz sonsuza kadar süremez, eninde sonunda okullar açılacak. Özgüvenin anahtarı hobilerde yatar bence, kendinize bir hobi bulun ve onun üstüne uğraşın. İnanın bana, kendi hobinizi bulduğunuzda özgüveniniz tavan yapar. Kısaca kendi kendinizi motive edersiniz.
Onlar sizi dışlıyorsa, sizde onların yanında bulunmayı istemeyin. Yanınıza her geldiklerinde umursamayın.

Şimdiden kendiniz için yatırım yapmaya başlayabilirsiniz. Kitap okuyabilir, Matematiğe çalışabilirsiniz. Bir aylık süreçte ne olacak ki demeyin. Bir aylık süreçte günlük düzenli olarak bunu yaparsanız çok şey fark eder. Rakipleriniz yatıyorken siz de çalışın, kendinize bir şeyler katmak için uğraşın.

Kendinizi geliştirin hocam. Kimseyi umursamayın. Bazı arkadaşlar konuyla ne alakası var diyor. Çok alakası var aslında. Kendini her konuda geliştirmeye başlarsan zamanını verimli kullanırsın. Gittikçe geliştiğin için özgüvenin de artar. Mental problemlerin varsa çözülmeye başlar. Kısaca kendinizi geliştirin. Herhangi bir sporda, müzik aletinde, diksiyonda, kişisel bakımda, kültürde vs. istediğiniz konuda geliştirebilirsiniz.

Evet spor dallarıyla uğraşıyorum bu arada moderatörler ban attı yazamadım matematik falan uğraştığım şeyler hep.

Bende dışlanıyorum kanka ama sen boş ver kimseye muhtaç değilsin sadece derslerine bak stresin yüzünden korkma sadece stresini düşünme kafanı dağıt bu stres olayını dışlanmanı falan ailene anlat onlar sadece sana yardım edebilir benim diyeceklerim bu kadar umarım bu stresini yenersin görüşürüz.
Kanka önemli olan zaten kendi kendine motive etmek onu yapamadan mutlu olmak biraz zor gibi ailem de bi yere kadar motive ediyor ama günlük hayatım değişmiyor.

Yaz sonsuza kadar süremez, eninde sonunda okullar açılacak. Özgüvenin anahtarı hobilerde yatar bence, kendinize bir hobi bulun ve onun üstüne uğraşın. İnanın bana, kendi hobinizi bulduğunuzda özgüveniniz tavan yapar. Kısaca kendi kendinizi motive edersiniz.
Onlar sizi dışlıyorsa, sizde onların yanında bulunmayı istemeyin. Yanınıza her geldiklerinde umursamayın.

Evet eninde sonunda açılacak bu illet okul kendi hobim spor yapmak çok seviyorum ama sıcaklarda olmuyor kışın yapacağım ve ortaokulun başından beri dışlanıyorun onların yanında bulunmak istemiyorum ama onlar benim yanıma geliyor laf atıyor dalga geçiyor sebepsiz yere.

Şimdiden kendiniz için yatırım yapmaya başlayabilirsiniz. Kitap okuyabilir, matematiğe çalışabilirsiniz. Bir aylık süreçte ne olacak ki demeyin. Bir aylık süreçte günlük düzenli olarak bunu yaparsanız çok şey fark eder. Rakipleriniz yatıyorken siz de çalışın, kendinize bir şeyler katmak için uğraşın.

Evet matematiğim iyidir freelance sitelerine baktım yapabileceğim işler var mı diye mesela logo tasarımcılığı gibi ama henüz bulamadım önemli olan benim bu sene LGS senem o yüzden stresim çoğaldı bu kadar.

@ÖnemliBiri senin böyle problemlerin yok diye insanların problemleri ile dalga geçmeye veya gülmeye hakkın yok ben burda kafayı yiyorum stresten geliyo haha atıyo tek mağrifetiniz de bu zaten haha emojisi atmak 🤣

Son düzenleme:
@ronaldofanboy normal şekilde çalışmanızı sürdürün. Strese girmeyin.

@ronaldofanboy aslında stres, bir olayın beyinde zormuş gibi inandırıldıktan sonra oluşan şeydir. Az bir şey stres, heyecan, kaygı olmalı da aşırı düzeyde olmamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı