Okulların Açılmasının Tekrardan Ertelenmesi Doğru mu?

Sizce okulların açılmasının tekrardan ertelenmesi doğru mu?

• Oy verenlerin toplamı
    46

PhysicalDecline

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Wellington-Seattle
Bildiğiniz üzere bugün yapılan kabine toplantısından çıkan karar şu şekilde;

Cumhurbaşkanı erdoğan, "köy okullarında 15 şubat'ta eğitim öğretimin başlamasını kararlaştırdık. 8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim okullarındaki eğitim-öğretimin 1 Mart'ta başlaması için hazırlıklara başlanacak. Vaka sayılarındaki iyileşmeye paralel olarak 1 Mart'tan itibaren il bazında eğitim öğretimin kademeli başlaması için çalışmalar yürütülecek" açıklamasını yaptı.

Bana kalırsa, benim annemin kronik rahatsızlığı var ben bu yüzden okulların açılmasını istemiyordum ve zaten mutasyonlu korona virüsten dolayı da erteleneceğini anlamıştım. 9. sınıf öğrencisi olarak daha 4 gün okula gittim ve çok sosyal biri olmamam rağmen yeni arkadaşlıklar edinemediğimden asosyalleşmeye başladım, eminim çoğunuz benim gibisinizdir.

Sizce okulların açılmasının ertelenmesi doğru karar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam vaka sayıları gündemde. Neyin ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu artık anlayamıyorum. Yapılan açıklamalar da bence çok akıcı ve anlaşılır değil. İlginç..

Bence doğru bir karar. Vaka sayıları bu kadar yüksek iken (ki ben bize verilen sayılardan daha çok vaka olduğuna inanıyorum.) okulları açmak yanlış olurdu. Köy okulları ise internet konusunda mağduriyet oluşturuyordu, açılması bence mantıklıydı.

Sabah 10.00'da Ziya Selçuk açıklama yapacak. Sizce LGS konularını azaltırlar mı? Böyle yetişmez çünkü, sınava 4 ay kaldı şurada.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı