1.5 yıldır adam akıllı okula gitmedim. Bir anda hafta da 5 gün okula gideceğiz. Eskiden nasıl gidiyorduk onu düşünüyorum, okulun açılmasını istemiyorum sadece bir gün gidip kokusunu çekiyim yeter de artar bile.
1.5 yıldır adam akıllı okula gitmedim. Bir anda hafta da 5 gün okula gideceğiz. Eskiden nasıl gidiyorduk onu düşünüyorum, okulun açılmasını istemiyorum sadece bir gün gidip kokusunu çekiyim yeter de artar bile.
Okula gittim. Aşılı olduğum halde aşılı başka bir arkadaşımdan virüs kaptım. Eve gittim ve virüsü aşılı anne-babama bulaştırdım. Aşılı olduğumuz için hiçbirimize bir şey olmadı. Eğitimden mahrum kalmadım. Bunu da anlamazsan daha nasıl basitleştirebilirim bilmiyorum.
Mutlaka biter hiçbir şey sonsuz değildir Korona'da doğal seleksiyonlar sonucu dünyadan silinecektir hiçbir şey ve bu virüsü'de laborutuvarda üretilse bile Allah vesile olmuştur ve Allah'tan gelen her şey Allah'a gider.
Vallahi panpiş genelevler dahi açık bu okulu kapatanın kafasını havaalanı gibi kazıyacağım az kaldı. 134 kişilik sınıfta 8 kız vardı zaten bir de bu eleman çıktı o kızları da aldı elimizden
Mutlaka biter hiçbir şey sonsuz değildir Korona'da doğal seleksiyonlar sonucu dünyadan silinecektir hiçbir şey ve bu virüsü'de laborutuvarda üretilse bile Allah vesile olmuştur ve Allah'tan gelen her şey Allah'a gider.