Okulların durumu ne olur?

2 Eylül'de olacak kabine toplantısında (?) okullar falan konuşulacak deniliyor Twitter'da ne kadar doğru bilemem. 5 günlük karardan döneceklerini ve kademeli olarak açacaklarını söyleyen insanları gördüm. Sizce ne olur?
Çoğu kişi 2. dozunu olmadı. Dediğiniz şey olabilir ama okulların açılacağı kesin.

Büyük ihtimalle açarlar. Açmak için neredeyse yerlerinde duramıyorlar...
Açılmasını istiyorum. Fakat MEB'in bir gaza geldiğini hissettim nedense. Çünkü geçen sene de Ziya hocamız diyordu kesin açılacak diye fakat Kabine sonrası "Cumhurbaşkanı kararıyla" açılmadı.

Uzaktan eğitimle olmuyor mecbur açılması lazım.
Hele ki ben gibi uçak bakım veya başka meslek dallarında eğitim gören öğrenciler için.
Vakalar çoğalsın kapatılır yine.
Zaten Avrupa Birliği vakaların arttığını belirtiyor. Büyük ihtimalle bizde onlara ayak uyduracağız.
Hele ki ben gibi uçak bakım veya başka meslek dallarında eğitim gören öğrenciler için.

Zaten Avrupa Birliği vakaların arttığını belirtiyor. Büyük ihtimalle bizde onlara ayak uyduracağız.
Bkz: DSÖ: Avrupa'da artan vaka sayısı çok endişe verici.

Açılmasını istiyorum. Fakat MEB'in bir gaza geldiğini hissettim nedense. Çünkü geçen sene de Ziya hocamız diyordu kesin açılacak diye fakat Kabine sonrası "Cumhurbaşkanı kararıyla" açılmadı.
Cumhurbaşkanı karar vericekse MEB neden var ki o zaman 😃
Gerçekten şu ülkede yaşamak bile insana delice geliyor artık...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı