Okulların durumu ne olur?

Gençlerin sınıfları tekrarlaması taraftarıyım.
Sınıfı tekrarlatacak kadar ne yapmış olabilir ki dönem içinde ? YouTube de kasmadan video izleyebilen bir bilgisayarı olan herkes dersi rahatça çalışmıştır. Zira bende imkanların getirdiği kadarıyla çalıştım.

Sınıfı tekrarlatacak kadar ne yapmış olabilir ki dönem içinde ? YouTube de kasmadan video izleyebilen bir bilgisayarı olan herkes dersi rahatça çalışmıştır. Zira bende imkanların getirdiği kadarıyla çalıştım.
YouTube ile şimdi yüz yüze eğitimi bir tutma. Test çözerken hocana canlı canlı soru sorabiliyor musun YouTube'da ? Dersi dinlerken soru sorabiliyor musun yok.

Ben mahvoldum açıkcası 9. Sınıftım 11. Sınıf oldum ve sadece 1 yıl uçak bakım dersi aldım. Bu gidişle iş bulamayacağım :(
Hocam benim size önerim olabildiğince kendi imkanlarınızla çalışmanız. Eğer güzel bir üniversite tutturabilirseniz emin olun bölümünüz hakkında liseden daha kaliteli ve sil baştan bir eğitim almış olursunuz.

YouTube ile şimdi yüz yüze eğitimi bir tutma. Test çözerken hocana canlı canlı soru sorabiliyor musun YouTube'da ? Dersi dinlerken soru sorabiliyor musun yok.
Okulda da sorularını çözen hocan çok az. Ayriyeten artık her kitabın çözümü bulunuyor. Uzaktan eğitim gerekli şartlar karşılanırsa daha sağlıklı.

Okulda da sorularını çözen hocan çok az. Ayriyeten artık her kitabın çözümü bulunuyor. Uzaktan eğitim gerekli şartlar karşılanırsa daha sağlıklı.
Nereden çıkardın bunu ? Bizim hocalarımız neden soru sormaya gelmiyorsunuz diye bizi azarlıyordu bile. Hangi okulda okuduğuna göre değişir. Nitelikli okul ise hoca seni başından göndermez zaten. Neye dayanarak onu soyledin bilmiyorum. Kitabin çözümü bulansa bile anlamayadiğın yer oluyor elbet. Uzaktan eğitim ile bir cacık olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı