Okulların tatil olmasına sevinebiliyor musunuz?

Ne zaman sevindim ki? tatile seviniyim.
 
Okulu bırak evimiz de bayağı bir çatlak var. Evde durmak zorundayız de yapacağız bilmiyoruz. Böyle bir durumda okulu düşünecek zamanım ve zihnim yok.

Benim tanıdıklarımda şu an dışarıda su yok yemek bulamıyorlar bir şey yapamamak çok zoruma gidiyor.
 
Marketler talan ediliyor. Sanki 1-2 yıldır esir hayatı sürüyolar ilk defa dışarıyı görüyolar BİM yağmalamak nedir ya yazık vallahi.

Markette sürekli sıra olduğunu onlara sıra geldiğinde bir şey kalmadığını söylüyorlar.
 
Okulların tatil olması iyi oldu bence. Böylelikle insanlar depremzedelere yardıma gidebilir hale geldi. Onca üzüntünün arasında okula gitmek koyardı hem insana.
 
Deprem olması beni derinden üzüyor, okulların tatil olması aşırı üzmese de LGS öğrencisi olduğumdan benim için pek bir farklı yok, okulda ders yapıyordum şimdi evde yapıyorum.
Akrabalarımdan depremde evi yıkılanlar var onlara çok üzülüyorum, bulundukları bölgede asayiş de tam olarak sağlanamıyor, maddi imkanlar da çok elverişli değil deprem sonrasında ne olacağı düşünmek bile beni üzüyor. (Elbistan/Maraş)
 
Son düzenleme:
Tatil diye sevinebilmek vicdansızlık ister. Binlerce insan anasını, babasını, kardeşini, arkadaşını kaybetti orada. Bunu bahane ederek (tabi okulların tatil edilmesinin asıl sebebi bu değil) tatil olmasına sevinmek cidden ayıptır, vicdansızlıktır. Bana tatil konusunda etki eden bir şey olmadı. Ama bu olayın üzücülüğünü ve ciddiyetini değiştirmez.
 

Geri
Yukarı