Valla bizim okulda da yasak dışarıdan yemek getirmek olsun sipariş vermek olsun falan. Ama güvenlik ile biraz samimi olunca bunlar sorun olmuyor daha bana karışan eden olmadı son sınıfım.
Oldu. Sana bir vergi levhası falan da ayarlayalım dükkan aç okulun içine.Okullarda festival oluyor ya. Herkes dükkanını açıyor. Bir şeyler satıyor. Yerli malı gününde oluyor. Onun gibi. Öğrenci kendi yemeğini getirip satmalı.
Eskiden okuldan cikabiliyorduk öğlen. Dışarıda ne istersek onu yiyorduk. Şu an o sistem yok mu cidden?
2,5 TL döner, 50 kuruş da ayrandı sanırım. Ben 3 lira verip bol etli alıyordumMağara adamı olarak dışarı çıkıyorum veee aga 5 TL'ye yarım veya çeyrek döner ayran akıyorduk
Bunu mezun olduktan sonra fark ediyorsunuz. Okul kantindeki bildiğiniz tekel. Başka doğru dürüst piyasa yok. Karaborsa var kötü okullarda. O da sigara. Arkadaşın yemek verir belki ama yetersiz hep bunlar. Kantin dışında alternatif yok. Sonra niye kantin fiyatları fahiş fiyatlarda. https://www.evrensel.net/haber/444381/okullarda-kantin-fiyatlari-el-yakiyor bütün öğrencilere tavsiyem kendi piyasanızı kurun okulda. Not: Eğitimle ilgili değil diye konu dışı yeri uygun buldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.