Okulu Bırakıp Tornacı Olmak

Başlığı "Torbacı" diye okudum yanlışlıkla

Dediğim okulda bahsettiğiniz programlara ek olarak 1 tane daha olması lazım. Muhtemelen AutoCAD'in 2 boyutlu çizim uygulamasıydı. Okuldan ziyade özel bir eğitim merkezine gideceğim için çok sorun yaşamam diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi, para burada

Baban neden seni evde istemiyor?
Aramız hep bozuktu, fazla araştırmacı ve sorgulayıcı olmamdan rahatsızlık duyuyor.

AutoCAD kendi sitesinde öğrencilere 1 yıllık ücretsiz plan veriyor tavsiyem kayıt olmanız ama öğrenci olduğunu bilmesi için öğrenci belgesi öğrenci kimliği istiyor bende olmadığı için LGS lise sonucumu attım direkt kabul edildi sizde öyle yaparsanız alırsınız Solid daha rahat ve daha güzel ilk başta bize de AutoCAD öğretildi ama Solid'den daha rahatı yok çizgiyi kafana göre çiziyorsun parçanın taslağını hazırlıyosun sonrasında akıllı ölçülendirmeye basıp çizgilerin ölçülerini giriyosun o sana ayarlıyor AutoCAD de böyle şeyler yoktu ama başlangıç için AutoCAD daha iyi bir yandanda okula gitmeye çalış lise mezunu olmayana iş yok her yer artık lise diploması istiyor.

Güncelleme: Şimdiye kadar bunu okuyan ve cevap veren herkese tekrardan sonsuz kez teşekkür ederim. Babamla 2 saate yakın bir süre konuştuk ve kararının o anlık bir sinirle olduğunu, istersem okula devam edebileceğimi söyledi. Ben de içimde hâlâ bir çalışma isteği olsa da bunu kabul etmek istedim, en azından ilk sınavları halletmek, 1 haftalık tatilde de bir şeyler yapıp yapamayacağımı görmek istiyorum. Eğer bunu başarırsam bile 11. sınıfın açılmasını beklemem gerekiyor açık lise kaydı için, yine beni çok sıkıntılı bir eğitim-öğretim yılı bekliyor yani...

Kendimi sanayideki kadar olmasa da zorlamak, kendi ayaklarımın üstünde durmak, sevgilimin kahvesini ısmarlarken "Param var mı acaba?" diye düşünmemek için iyi olacaktır diye düşünüyorum. Destekleriniz ve yorumlarınız için tonlarca kez tekrardan teşekkürler

Konu başında babanla tartıştığını yazmıştın neden babanla tartıştın?

Konu başında babanla tartıştığını yazmıştın neden babanla tartıştın?
Sorgulayıcı ve bazenleri onlara göre fazla düşünen biriyim, bundan rahatsızlık duyuyorlar, yeni fikirlere açık değiller.

Ben is yerlerinde maximum 3 ay calistim. 3-5 gun olmadan ayrildim. Oyle boyle degil. Allah kimseyi muhtac etmesin. Nazi kampinda zorla agir isler yapiyormus gibi hissediyordum. Universite kazan, beyaz yakali ol.

Ben is yerlerinde maximum 3 ay calistim. 3-5 gun olmadan ayrildim. Oyle boyle degil. Allah kimseyi muhtac etmesin. Nazi kampinda zorla agir isler yapiyormus gibi hissediyordum. Universite kazan, beyaz yakali ol.
Evet, bir iş yerinde çalışmak çok zor. Nazi kamplarını deneyimleyemedim ama ağır olduğunu kabul ediyorum. Fakat benim yapım, üniversite kazanıp kendimden başka kimseye hayrım olmayacak şekilde beyaz yakalı olmak değil, bu vatana bir şeyler katabilmek için uğraşmaya müsait.

Dostum beyaz yakali olmak demek akliyla para kazanan demek. Sen de beyaz yakali olarak calistigin yerde isi ogrenip o isi kurmaya bak. Memur ol demiyoruz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…