Okulu bırakmak doğru bir karar mı?

Hocam şu anda zaten okuma kararı aldım merak etmeyiniz, YouTube gibi işleri hobi olarak yapıyorum (şubattan beri içerik ürettiğim kanalım neredeyse 200 abone olacak). Benim tek derdim, haydi bir şekilde liseyi bitirdim, peki ya üniversite? Benim derdim şu anda bu. Üniversite okumak benim için sıkıntı. Diyarbakır'lıyım ve bir Dicle Üniversitesi var. Orayı tutturabilirsem harika olacak diye düşünüyorum. Eğer hedefimi gerçekleştirebilirsem inşallah ileride İngilizce öğretmeni olacağım ve öğrencilerime rehber olacağım. Merak etmeyiniz, ben yaşıma göre olgun biriyim. Merhamet duygum gelişmiş, empati duygusunun ne demek olduğunu, hoşgörünün ne olduğunu biliyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim ve açıkçası isabetli bir yorum yaptığınızı düşünmekteyim. Evet maalesef bu ülkenin eğitim sistemi leş, iş bulma sorunu, mülteci, ekonomi, siyasi, sosyal gibi pek çok sorunu var ve biz bu ülkede olduk. Tipik orta doğulu olmayı sevmem lakin elimizden şikayet etmekten başka bir şey gelmiyor ne yazık ki. Ayrıca merak etmeyin, Instagram'daki o tarz sayfaların hiçbirisini takip etmiyorum ve aşırı cringe buluyorum, aptal saptal yöntemlerle illegal bir şekilde zengin olmak istemem ya da 1 2 sayfanın "sabah 6'da mı uyanıyorsun, patronun sana mı kızıyor? Hahahahah" gibi saçma salak yorumlarına kanmam, dediğim gibi olgun biriyim çok şükür ve bu konularda olgun olabilmek bana çok fayda sağlıyor. Yaşıtlarım gibi keko, a! Cı, sigara bağımlısı, uyuşturucu bağımlısı, dersle alakası olmayan, hayırsız, saygısız biri falan değilim merak etmeyin. Yorumunuz için teşekkür ediyorum. İnşallah bir gün bu ülke düzelir ve herkes istediği şeyi yapar hocam.
Sizin hayatınız nasıl, hala üniversite okuyor musunuz? Okuyorsanız hangi üniversite? Cevaplarsanız sevineceğim, iyi akşamlar dilerim.

Ah çocuklar... Okulu falan bırakma. Hayatının hatasını yaparsın.

Çok değil az üstteki yorumumu okuyun hocam, konu hortlatıldığı için yine gündeme oturmuş.
Arkadaşlar şu anda öğretmenlik hedefiyle okulumu okuyorum, merak etmeyin. Yapacağınız yorumlar benim nebzimde her zaman değerlidir, eleştirebilirsiniz fakat birbirinin aynısı saçma yorumlar görmekten bıktım cidden. Üstte aynı şeyi yazıyorum altına yine aynı cevap geliyor, yapmayın lütfen

Tf2 bende uzun süre oynamışlığım var hocam. Bir oyun bu kadar mı eşsiz olabilir ya? oyunun kitlesini başka hiçbir oyunda benzerini görmedim. Adamlar mizah konusunda nirvana seviyesindeler, sırf bu yüzden topluluk sunucularında onlarca saat harcadım. Bu arada görüşmeyeli nasılsınız hocam? okulunuz nasıldır? nerdeyse 6 ay olmuş.

TF2'nin topluluğu oyun dünyasındaki en iyi topluluklardan biridir hocam SFM denilen animasyonlarından tutun oyunun içinde kendi topluluk kuralları, mizahları her şeyi en üst seviyede. Son zamanlarda da çok botlara rastlamadım. O yüzden oynanmaya devam edilir tabii Valve keşke unutmasaydı oyunu
Evet hocam hatırladım sizi, teşekkür ederim sorduğunuz için. Bu aralar hayatım harika gidiyor desem yanlış olmaz. Bir kızla tanıştım ve hayatım muhteşem derecede hayat kalitem arttı ve sevgili olduk Ayrıca dil sınıfını seçtim ve seneye hedefim olan dil sınıfına gideceğim. İlk dönem 82 ortalamayla teşekkür aldım. Bu dönem az buz çalışıp 85 ve üstü yapmayı hedefliyorum.
Sizin hayatınız nasıl gidiyor hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…