Okulu bırakmak istemek

Bu okul bırakmak için bir sebep de değil aslında. Örnek olarak derslere 1 saat ayırıyorsan matematiğe 1.5-2 saat ayır.

Bu okul bırakmak için bir sebep de değil aslında. Örnek olarak derslere 1 saat ayırıyorsan matematiğe 1.5-2 saat ayır.

Hocam direk matematiğe zaman ayırmak istemiyorum çünkü zamanım boşa gidiyor gibi.

Kesinlikle tavsiyem okulu bırakma şu anki okulundaki öğretmenlerle anlaşamıyorsan bunu ailene söyleyip başka bir okula geçebilirsin ortam değişikliği senin için iyi gelebilir. Ve son olarak okula fazla takılma en önemli hedef üniversite sınavı kendin yeterli derecede çalışır ben bunu yaparım dersen okula bile gerek kalmadan kendi işini kendin halledebilirsin.

Hocam taşınacağımız için ailem gerek duymuyor yoksa bende istedim bunu.

Hocam taşınacağımız için ailem gerek duymuyor yoksa bende istedim bunu.

Kısa konuşacağım. Bırakırsan ilk hava hoş gelecek zamanla pişman olacaksın. Ben diyorum ki okulunu da oku yazın işe git. Diyorsan ben hemen çalışacağım okul çıkışı direkt git.

Kısa konuşacağım. Bırakırsan ilk hava hoş gelecek zamanla pişman olacaksın. Ben diyorum ki okulunu da oku yazın işe git. Diyorsan ben hemen çalışacağım okul çıkışı direkt git.

Zamanla nasıl pişman olurum hocam.

En kötü liseyi bitirin.
Sonrasına bakılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…