Okulu dondurup sınava hazırlanmak

nakliyeci

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben Selçuk üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümünde okuyan 1.sınıfı bitirmiş 2.sınıfa geçecek bir öğrenciyim. Aklıma şu soru çok takılıyor. Bir grup diyor ki taşrada mühendislik okumak zaman kaybıdır. Diğer grup diyor ki kendini geliştirmek çok önemli. (bilgisayar mühendisliğinde kendini geliştirmenin ne kadar önemli olduğunu biliyorum). Şimdi okulu dondurup daha iyi bir üniversite için seneye sınava girmek mantıklı mı? Yoksa gereksiz atraksiyon mu olur?

Arkadaşlar merhaba ben Selçuk üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümünde okuyan 1.sınıfı bitirmiş 2.sınıfa geçecek bir öğrenciyim. Aklıma şu soru çok takılıyor. Bir grup diyor ki taşrada mühendislik okumak zaman kaybıdır. Diğer grup diyor ki kendini geliştirmek çok önemli. (bilgisayar mühendisliğinde kendini geliştirmenin ne kadar önemli olduğunu biliyorum). Şimdi okulu dondurup daha iyi bir üniversite için seneye sınava girmek mantıklı mı? Yoksa gereksiz atraksiyon mu olur?

Benim yaşım sizden daha bayağı küçük ama bence o üniversitede kalın. Kendinizi geliştirip daha iyi yerlere gelin.

Yatay geçiş ile farklı bir üniversite deneyebilirsin.

@nakliyeci, anladım. Tabii ki iyi bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okumak daha iyi olur ancak Konya'da fena değildir. Bu iş yapamayacağın anlamına gelmiyor ancak Konya'da zar zor yaparsın. Farklı bir şehirde denemen lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı