Okulu sevmemek

Anlıyorum, öncelikle yok şunu yapamazsam rencide olurum tarzında düşünme. Yapabilsen zaten okula gitmezdin :) Ailenin istediği gibi lise 1'de derslerini tut ve lise 2'de açık öğretime geçiş yaparsın. Lise ortamını görmedim demezsin hiç değilse, gidip bir deneyimlemek iyi olabilir.

Anlıyorum, öncelikle yok şunu yapamazsam rencide olurum tarzında düşünme. Yapabilsen zaten okula gitmezdin :) Ailenin istediği gibi lise 1'de derslerini tut ve lise 2'de açık öğretime geçiş yaparsın. Lise ortamını görmedim demezsin hiç değilse, gidip bir deneyimlemek iyi olabilir.
Haklı olabilirsin, hem... çok bir şey kalmadı yani.. öyle düşünüyorum😃

Ablam açığa çıktı 11-12. Sınıftı sanırım birde ona soracağım rahat olacakmı falan diye açıkcası açığa çıkarsam günlük 200 ün altında soru çözmem

Korkmayın. Günde 1 saat çalışın sınav için gayet yeterli olacaktır. Ben yapamam moduna girmezseniz yaparsınız. Ne gerizekalı arkadaşlarım çalışarak o sınavı kazandılar sadece çalışın ve akışına bırakın.
Demek ki okulu seviyorsun😒😒

Bende sevmiyorum ve istemediğim hâlde sınavlara son gece çalışarak okul 1.si oluyorum her yıl. Dertler dertler dertler. Herkesin derdi farklı. Ve 10. sınıfa geçiyorum geçen sene bir kızı aşırı sevdim ve açıldım bana "ne yapayım" dedi. Malûm kelimeyi söyleyecektim ama çok sevdiğimden söylemedim. Seni seven bir kız olmadıktan sonra bulaşma bence. Hayatı zehir ediyor. Ben 9. sınıfı kapkaranlık geçirdim. Tek bir anımda bile mutlu olamadım. 9. sınıfı zehir etti bana.

Aga bee ☹☹

Okulu çok seviyorum.

Burada ne işin var

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı