Okulum fen lisesi oldu

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G513RM Ryzen 7 6800H , NVIDIA RTX 3060 140W, 16GB 4800MHz RAM, 512+500GB M2 SSD
Merhaba, Kayseri lisesi bugün itibarıyla Kayseri fen lisesi oldu fakat bize işlemeyecekmiş. Ama ben dokuzuncu sınıfım herhangi bir tercih yapmadım. Yine de bize işlemiyor mu? Açıkçası her türlü Kayseri fen lisesi mezunu olacağız ama, matematiğiminde çok iyi olmasından geometri gibi dersleri görmeyi çok istiyordum. Şimdi bizden sonrasına işliyormuş doğru mudur? @Vavien.

Evet, sizden sonrasına işleyecek. Siz ayni kalacaksınız. Ben de Kayseri'deyim. Garip bir durum ama bir anda fen lisesi oldu yani. Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Evet siz kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Sizden sonraki nesiller fen liseli olacak siz düz liseye devam. 4 sene önce benim de gittiğim lise meslek lisesinden düz liseye geçmişti. Biz meslek lisesi mezunuyuz bizim için değişen bir şey yok.

Öğretmen kadronuz fen lisesi kısmıyla aynı olur, bu da senin için gayet iyi. Ve fen lisesinde ayrı bir geometri dersi vb. yok. Bölüm olarak sayısal seçersen pek bir fark olmaz. Sadece lise diplomanda fen lisesi yazmaz ama lise diploması da şu an bir kağıt parçası yani önemi yok.

Merhaba, Kayseri lisesi bugün itibarıyla Kayseri fen lisesi oldu fakat bize işlemeyecekmiş. Ama ben dokuzuncu sınıfım herhangi bir tercih yapmadım. Yine de bize işlemiyor mu? Açıkçası her türlü Kayseri fen lisesi mezunu olacağız ama, matematiğiminde çok iyi olmasından geometri gibi dersleri görmeyi çok istiyordum. Şimdi bizden sonrasına işliyormuş doğru mudur? @Vavien.
Eğitim-öğretim yılı bitmeden herhangi bir değişiklik olamaz. Bir sonraki dönemde fen lisesi eğitimi alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı